Dagens middag - Kyllingspyd, ovnsbakte potetstrips og salat

I dag har vært en kosedag med gutta. Etter at Jonathan hadde sovet tok gutta seg en tur ut, mens jeg fikk være igjen inne og kokkelere på kjøkkenet. 

Her er noen bilder av dagens middag:

 

Samboeren spiste det hver for seg, mens jeg delte opp alt og mikset det sammen til en salat. Jeg synes det blir så godt når alle smakene blir blandet på forhånd :)

Til uka er det tilbake til den ordentlige hverdagen igjen! Sykemelding er over, og i morgen er jeg 100 % tilbake i jobb etter brystoperasjonen. Jeg er spent på hvordan dette vil gå, siden jeg jobber i barnehagen. Mye belastning på kroppen, og jeg merker at det fortsatt er en god del som er ubehagelig å gjøre. Jeg vil jo ikke belaste kroppen sånn at det tar lenger tid å bli ordentlig bra eller at jeg sitter med ubehag om kveldene. Så jeg må bare være flink til å lytte til signalene kroppen gir og å ta en dag om gangen :)

Hver søndag blir uka planlagt. Samboeren og jeg sitter med kalenderen vi har og handlelsta. Ser på hva som skal skje, hente/levere i barnehage, trening, planlegger middager og lager handleliste. Vi handler to ganger i uka. Mandag og lørdag. Mandag for middagen og sånt for ukedagene. Og lørdag for helga og helgekosen. Ofte blir helgeplaner endret, og derfor venter vi med å planlegge det før helga nærmer seg. Nå som jeg er tilbake i jobb krever det igjen litt mer planlegging enn hva som har vært nødvendig de siste ukene. F.eks: Middagen til i morgen står nå og putrer for seg selv på kjøkkenet, sånn at det går kjapt å få den servert i morgen ;)

Helga har ihvertfall vært veldig koselig, og vårfølelsen blir bare sterkere og sterkere for hver dag som går! 

 

Har dere hatt en fin helg? :)

Stikkord:

3 kommentarer

Nicole

03.03.2013 kl.21:37

Lykke til med å være tilbake i hverdagen i morgen! Må være ganske koslig å jobbe i barnehage kan jeg tenke meg :)

Stine

03.03.2013 kl.21:41

Nicole: Tusen takk :) Ja, de små finne på mye morsomt og rart :)

Silje Skailand-Saurdal

06.03.2013 kl.18:51

Å det er så godt med kyllingspyd eller i det hele tatt grillspyd:) Gleder meg til sommeren når man kan lage grillspydene å hive på grillen=)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits