Tilbake til hverdagen!

Da var jeg ordentlig tilbake i jobb etter å ha vært sykemeldt i tre uker. Fredag hadde vi plan. dag i barnehagen og derfor var det ingen barn der. Så det var først i dag jeg var ordentlig for fult tilbake. Det kjentes godt på kroppen og brystene at jeg ikke har vært så aktiv på flere uker. Men det hjelper ihvertfall på den fysiske belastningen å jobbe med storebarn fremfor småbarn! 

Så nå som den vanlige hverdagen er tilbake kreves det også litt mer planlegging i forhold til å få kabalen til å gå opp. Jeg er så supermotivert i forhold til kosthold og trening. I tilegg har vi en del bryllupsforberedelser vi må få ordnet de neste ukene.

Sunn mat som er lett tilgjengelig gjør at det blir lettere å velge fremfor raske løsninger. Så maten jeg skulle spise på jobb i dag begynte jeg å forberede i går. Den bestod av:

 

  • Salat med skinkestrimler, potetstrips fra middagen i går kuttet opp i terninger og kesam mager i dressingboksen
  • Gulrot
  • Appelsin
  • Yoplait dobbel % 0 med vanilje
  • Honningmelon

Gulroten som litt snacks mellom frokost og lunsj. Salat til lunsj. Honningmelon og yoghurt blandet sammen med litt kanel og appelsin som mellommåltid. 

Salaten og honningmelon var allerede oppkuttet og i bokser i kjøleskapet. Skinkestrimler har jeg porsjonert i pakker og puttet i fryseren. Så totalt brukte jeg ikke lang tid i går kveld å forberede dagens måltider! 

 

Har dere hatt en god start på uka? :)

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits