Oppdatering: Fire uker etter operasjon!

Oh yes da! Da er det utrolig nok fire uker siden operasjonen! Og her sitter jeg, nydusjet og føler meg lettere mørbanka visse steder.. Hvorfor? Jo, fordi jeg nå har hatt min første ordentlig treningsøkt etter operasjonen! Og da klinte jeg like gjerne til med å sitte for første gang på en spinningsykkel. AU! Jeg satt til og med på et par myke tøfler jeg fant i kjelleren i håp om at det skulle lindre ubehaget. Haha. Etter 30 minutter på tortursetet gikk jeg av, roet ned pulsen litt og så tok jeg like gjerne tre runder med knebøy og utfall før jeg tilslutt tøyet ut. Jeg måtte sitte rett i ryggen da jeg syklet, siden det blir feil belastning på brystene å lene seg på styret. Sånn må det være i to uker til, og etter det kan jeg begynne å jobbe med overkroppen igjen. Dette var godt både psykisk og fysisk ja! :)

Dette har vært litt berg og dalbane siden forrige ukes oppdatering. Jeg har jo nå vært tilbake på jobb, og det har virkelig merkes! På mandag kom jeg hjem helt utslitt og måtte felle noen tårer. Det har vært tungt, så det skal bli godt med helg! Det er ganske ubehagelig når hele brystområdet strammer seg og det småprikker i brystet, så jeg får bare være flink til å lytte til signalene kroppen gir. 

Jeg kjenner fortsatt at jeg har litt begrensninger til å strekke armene i opp og ut til siden, men ellers føles det mer naturlig. Jeg er virkelig storfornøyd med brystene mine, og angrer ikke ett sekund! Jeg er spent på hvordan det blir seende ut når jeg kan bytte til vanlig bh etterhvert! Da vil de jo få litt mer push! 

Jeg vil bare takke for tips ang BH uten spile i mitt forrige innlegg! Jeg fant mange fine alternativer på Lindex, og tror nok jeg tar turen dit om et par uker når jeg kan bytte ut sportsbhen!

Jeg har også fått kjøpt meg et par ordentlig sportsbher som, jeg har lest har kommet godt ut i tester. Det kommer et eget innlegg om disse.

Men jeg lurer allikevel på hvilken sportsbher dere bruker eller kan anbefale?

Stikkord:

3 kommentarer

Eva Britt

07.03.2013 kl.22:14

Både MXDC og Pierre Robert sine syns jeg er kjempegode :)

Nicole

07.03.2013 kl.22:32

Huff, kan umulig være lett å komme tilbake til jobb når det fremdeles er mye ømt osv :( Håper det går bedre etterhvert!

Bra du har funnet bh'er du kan bruke ;)

Jeg bruker Nike Pro sportsbh'er. Jeg trener jo ikke lenger, men de er faktisk så utrolig behagelige at jeg bruker de uansett. Koster 250,- på xxl viss jeg ikke husker helt feil. Finnes i mange fine farger :)
Heisan kjære blogger! Vi har nettopp lansert en fint produkt for alle som er opptatt av å ha vakre tenner. Som et ledd i vår markedsføringskampanje ønsker vi å nå ut til dine lesere med noe de kan stole på, og hva er vel bedre enn å la deg teste varen vårt? :-) Vi ønsker derfor å gi deg et sett med GRATIS tannbleking + en gratis elektrisk tannbørste. Om du allerede har en slik tannbørste, kan du jo for eksempel gi deg bort i en bloggkonk til en av dine heldige lesere. For å sende deg det trenger vi imidlertid adressen din! Kunne du gått inn på lenken min og fylt ut skjemaet med en gang så kan vi få sendt det i dag? :) Ps. Kul blogg, forresten!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits