Sports-BH - Hvilken bruker du?

Jeg må være helt ærlig å si at jeg egentlig aldri har brukt noe som helst energi på å finne en god sports-bh. Jeg tenkte så egentlig som at siden jeg er "puppeløse" så trenger jeg jo ikke bruke penger på noe sånt! Og tidligere var jeg ikke akkurat så opptatt av å trene jevnlig heller. Man trenger ikke mye ekstra støtte for puppa ved å ligge på sofaen! ;)

Men nå som livsstilen min er noe helt annet og puppene har blitt større er jeg blitt mye mer opptatt av å tatt godt vare på de! Da G-Sport og Pepsi Max hadde kampanje i februar prøvde jeg å google meg fram til tester av sports-bher, og noterte ned hvem som kom best ut i test. G-sport- butikkene her i området jeg bor hadde ikke et imponerende utvalg, men disse plukket jeg med meg:
Den til venstre gir mer støtte for brystene og ryggen. Forskjellen er blant annet den ekstra spennen på baksiden.

Jeg har veldig lyst til å prøve Shock Absorber Run Sports Bra, men den koster 700 kr! Så hvis jeg ikke finner denne til knallpris når jeg skal på harrytur til Sverige om halvannen uke, får jeg bare vente med å få teste den ut tror jeg. 

Så det jeg ønsker er å høre hvilket merke og modell er det dere bruker og hvilke erfaringer dere har? Både gode og dårlige! 

Stikkord:

8 kommentarer

Ida

12.03.2013 kl.13:01

Jeg har VELDIG god erfaring med Nike, synes de er fantastiske:D det er definnitivt de beste jeg har prøvd. Og jeg har prøvd litt forskjellig, både champions, mxdc (skrives det sånn?), h&m, lindex, casall, pierre robert... Jeg har ganske gjennomsnittlig store pupper (tror jeg ihvertfall - bruker c-kopp), og Nike sine sitter kjempegodt på samtidig som de støtter mye. Favorittmodellen min derfra husker jeg ikke hva heter, men det er ihvertfall sportsbher med et lite nike-merke midt på brystet.

Nicole

12.03.2013 kl.15:24

Jeg har kun hatt sportsbh fra Nike, og er superfornøyd med dem. De gir gos tøtte, kommer i masse fine farger, og koster fint lite :)

Stine

12.03.2013 kl.21:42

Ida: Nike burde jo kunne sine saker ;) Får nok teste ut det etterhvert også! Takk for tilbakemelding :)

Stine

12.03.2013 kl.21:42

Nicole: Mm, tror det blir en fra Nike etterhvert også! De burde jo ha peiling på treningstøy! Og freshe farger liker vi!

Heidi

09.05.2013 kl.21:52

Jeg har en fra Pierre Robert. Den er ikke så dyr og er helt grei. Og så har jeg en fra Nike. Den var litt dyrere men er superbra! Så den var verdt hver krone! (399) :) (jeg har forresten hørt at h&m sine ikke er særlig bra på kvalitet)

Stine

09.05.2013 kl.22:58

Lissja: Har hørt mye bra om Pierre Robert, så de står på prøve-lista :) Takk for tips!

Linda

24.10.2013 kl.22:34

Ser det er lenge siden du spurte, og du har kanskje testet den ut, men den du nevner her, Shock Absorber er min absolutte favoritt! Den er verdt alle sine penger!

Stine

25.10.2013 kl.13:56

Linda: Ja, det står på ønskelista mi! Jeg har bare prøvd den på i butikken, og den satt veldig bra :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits