Dagens middag: Hjemmelagde vårruller

Dette er absolutt ikke en typisk mandagsmiddag! Jeg synes det er veldig tidkrevende, men så er det jo så godt. Og Kato er jo helt vill etter vårruller! Passer fint å ha i fryseren også. Jeg friterere de ikke, men steker de i ovnen. Da sparer man for mye unødvendig fett og kalorier! Og jeg synes det fortsatter smaker nydelige og saftige for det! Fryser ned de som blir til overs, og så er det bare å ta de opp når det ønskes og varme de opp i ovnen igjen. Da blir de like smakfulle og cripsy som om de var nylagde! Derfor synes jeg det er like greit å lage en stor porsjoner når man først er i gang! 20 store vårruller ble det i dag.. Puh..!

I dag fylte jeg de med litt av hvert jeg fant i skapet. Kyllingkjøttdeig, kinakål, rødløk, gulrot, paprika, mais, fersk hvitløk, fersk ingefær, sweet chili saus, soyasaus, ketjap manis og diverse krydder. 

Behøver virkelig ikke å ha så mye rart i for å lage vårruller selv! Så ikke la deg skremme :)

Dagens middag:


2 store vårruller, jasminris, salat, yoghurt naturell, sweet chili saus og soyasaus og ketjap manis blandet sammen i en liten skål. 

Dagen i dag har egentlig vært helt elendig, men heldigvis har kvelden vært bedre! Jeg har blant annet snudd HELE huset på hodet, rotet i søppelkassa og lett i bilen på jakt etter lommeboka! Det var virkelig panikktendenser her, og stakkars Kato ble bombandert med meget frusterte meldinger... Jeg prøvde flere ganger å ringe til Kiwi her jeg bor også, siden vi handlet mat der på lørdag. Men tok de telefonen? Nei.. Så til slutt så jeg ikke noe annet valg, og kjørte pent og forsiktig bort på Kiwi. I lommeboka lå jo selvfølgelig førerkortet, så jeg kjørte meget pent! Og der hadde den blitt funnet! HALLELUJAH! Da jeg kom hjem var det kun en ting som stod i hodet på meg. Jeg måtte "trøstespise", jeg måtte ha sjokolade! Derfor ble denne laget så fort matvarene var ryddet inn:

Og litt senere ble jeg litt fysen igjen, og da slang jeg sammen denne:

Er det bare meg som spiser med øynene og liker å gjøre litt ekstra stas på maten sin? Det tar jo som regel ikke så mye ekstra tid ;)

Jeg legger ut flere bilder av hva jeg spiser gjennom dagen på instagram, så følg meg gjerne der! @bakekona 

 

 

Stikkord:

4 kommentarer

jegda

18.03.2013 kl.22:11

Klar tale! Alt ser veldig godt ut! NAM :-)

Stine

18.03.2013 kl.22:19

Hjemmelagde vårruller er helt fantastisk godt! :D Kanskje det er noe jeg skal lage når mammaen min kommer på besøk i påsken :) Jeg er helt enig med deg! Litt ekstra pynt på maten og det gjør seg så godt! :D Sjokoladeskålen og jordbærherligheten så virkelig gode ut!! Hva puttet du oppi? :)

Anne-Kariin

18.03.2013 kl.22:21

Mmmmmm, dette så herlig ut. Hva bruker du rundt vårrullen for å binde den sammen, er det "folieark" som du kjøper på innvandrer buttikk?

Stine

19.03.2013 kl.22:50

annekariin: Ja, folieark kjøpt på en nærbutikk her. Penslet bare enden med vann da jeg rullet den sammen :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits