Proteinpulver-jungelen! Noen som kan hjelpe meg?

Nå er det endelig bare to dager igjen til jeg kan begynne å styrke kroppen igjen. Utrolig at det snart er 6 uker siden operasjonen! Og jeg er SÅ klar og ikke minst motivert. Skal jeg endelig klare å få strammet opp denne slappe kroppen? Jeg har ihvertfall troen på meg selv, og jeg har en samboer som støtter meg. Eller.. Vi støtter hverandre! Det hjelper godt å være to som jobber mot de samme målene. Nesten de samme målene ihvertfall! Han har mer fokus på å bygge større muskler, mens jeg vil stramme opp og definere! Fokuset er uansett å styrke kroppen!

Siden jeg som regel ikke har fokusert så mye på styrketrening, men heller saltimer og kondisjon, er det mye nytt for meg å sette meg inn i. Og da blant annet proteinpulver! Det finnes jo et hav av typer, merker og smaker! Og all mulig kosttilskudd man kan ta! Og da blir jeg litt forvirret.. 

Hva er det viktig/lurt å ha tilgjengelig i skapet?

Hvilke merker har dere erfaringer med og kan anbefale?

Siden jeg er et sjokolademonster vil jeg ihvertfall ha noe som smaker det. Men det er kanskje stor forskjell på hvor mye smak det er i pulveret?  tillegg kommer jeg til å bruke proteinpulver mye i bakst, drikker og frokost, så jeg ønsker litt forskjellig smaker.

Jeg har sett både i norske nettbutikker og iHerb. Jeg ser jo at det er billigere å kjøpe mye på en gang, men vil jo prøve å unngå "bomkjøp"

Til lørdag skal jeg til Sverige for å handle, og tenkte derfor å se på utvalget og priser der. Er det noe jeg virkelig burde putte i handlekurven derfra?

Mange spørsmål på en gang, men jeg håper noen kan komme med litt gode tips! :)

11178 Proteinfabrikken Whey Tech® 1000g Sjokolade Proteinfabrikken

Isolate?`100 % whey? Casein? Whey tech?

Er det rart jeg blir forvirret?

Stikkord:

14 kommentarer

Nicole

19.03.2013 kl.14:13

Jeg annbeflaer på det sterkeste to av de på bildet;

Whey tech fra Proteinfabrikken. Dette brukte jeg i 3 mnd og det fungerte supert. Godt på smak (jordbær) blandet med melk, og hadde bra mengde proteiner.

100% Whey gold standard er hakket bedre. Jeg har dette i smaken double rich chocolate, og har en bedre ingrediens-liste. Kjempegod blandet med melk. Jeg har ikke fått prøvd ut denne skikkelig ettersom jeg måtte slutte å trene, men min kjære som er veldig treningsinteressert sier i hvertfall at det er et av de beste på markedet. Han trener 4-5 ganger i uken og har brukt det pulveret i flere år, så jeg regner med at han vet hva han snakker om :)

Julie

19.03.2013 kl.16:12

Hei! Har selv begynt og kikke så smått på protein pulver selv, og har gjort et par "bomkjøp" som du sier. Jeg ville unngå unaturlige søtningsstoffer, og gikk deretter til innkjøp av en boks med 90% soya protein fra Nature's Garden med vanilje smak. Utblandet smakte den ikke så godt for og si det mildt.... En annen jeg prøvde var hemp protein med jordbær (de hadde ikke sjokolade!!) denne smakte litt mindre dårlig, men heller ikke noe stas og drikke. Jeg tror Whey med sjokolade er den beste veien og gå! Prøvde en slik som jeg kjøpte på en automat inne på treningsstudioet og den smakte faktisk godt! :D Lykke til på jakten :)

Julie

19.03.2013 kl.16:58

Jeg bruker dette proteinpulveret: http://www.proteinfabrikken.no/default/Proteinpulver/Diet-Protein/Diet-Protein-450g-Chocolate-Heaven-Proteinfabrikken-14567-p0000006530.aspx

Det har sjokoladesmak og smaker slettes ikke verst! :) Det kan også kjøpes på Coop Obs (grønn boks).

Linda Marie Stuhaug - matglad

19.03.2013 kl.22:03

For tida bruker eg Proteinfabrikken sitt Whey tech - chocolate. Det er kjempegodt på smak, blander seg lett ut i væske, kan fint brukes i bakst og proteinkaffe :) anbefales!

Stine

19.03.2013 kl.22:51

Nicole: Det er akkurat de to jeg vurderer sterkest! Greit å høre litt meninger og lese hva andre synes! Vil jo helst kjøpe en grei dunk siden det er ganske så mye billigere i lengden..! Takk for svar :)

Stine

19.03.2013 kl.22:52

Julie: Da er de notert på ikke-listen ;) Tror nok jeg starter med en whey, så får vi se hvor dette fører! Har jo aldri kjøpt meg proteinpulver før. Hehe. Takk for hjelpen :)

Stine

19.03.2013 kl.22:53

Julie: Så på den tidligere i dag! Men tenker kanskje det blir litt dyr i lengden. Bruker du den bare til shakes?

Stine

19.03.2013 kl.22:54

Linda Marie Stuhaug: Jeg tror kanskje jeg ender opp med en heftig dunk av denne! Hehe. Godt å høre at du er fornøyd med den :)
Har du prøvd noen av de andre smakene?

Linda Marie Stuhaug - matglad

20.03.2013 kl.09:02

Ja, har og smakt jordbær fra samme leverandør i whey tech, den også er kjempegod med de samme egenskapene :) Smaken minner om jordbærmilkshake!

Julie

21.03.2013 kl.20:09

Ja, bruker den bare til shakes, så jeg har den en stund... :-)

Ingrid Christine Hole

21.03.2013 kl.21:01

Hei! Jeg har også gått meg vill i protinpulverjungelen, men har googlet litt og har nå bestillt 100 % whey double rich chocolate fra iHerb. Jeg har slitt med smaken på pulveret, men på et forum så jeg at dette var et pulver de aldri hadde hørt noen ikke hadde likt. Det skal visst være kvalitetsmessig bedre enn andre også... sikkert derfor det er en del dyrere. Halv pris på iHerb nesten.

Stine

21.03.2013 kl.22:15

Ingrid Christine Hole: Er det den whey gold?
Har planer om å kjøpe det når jeg er i Sverige på lørdag! Men da jeg regnet på det syntes jeg den var farlig nære tollgrensa i pris hos iHerb.. Jeg elsker iHerb, og føler meg så utålmodig nå som jeg har flere godsaker på vei!

Ingrid Christine Hole

22.03.2013 kl.06:34

Ja, gold. Jeg har handlet tre ganger på iHerb nå, og alle gangene over 200 kr. Aldri måtte betale en kr. i toll :D

Stine

22.03.2013 kl.17:21

Ingrid Christine Hole: Så bra! Tollavgiftene er sure penger! En gang ble jeg stoppet pga en pakke som hadde 203 kr i verdi. Og måtte ut med rundt 150 kr. Men det var ikke fra iHerb altså. Kanskje jeg tørr å ta sjansen på det pulveret ;) Lyst å prøve flere smaker!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits