Oppdatering: Seks uker etter operasjonen

Veldig rart å tenke på at det nå har gått 6 uker siden operasjonen! Det er to uker siden forrige oppdatering, og de ukene har vært skikkelig berg og dalbane! 

Det først nå den siste halvannen uken at jeg har begynt å sove mer og mer på siden igjen. Endelig! Jeg har måtte sove på ryggen i samme stilling hele natten, og det endte opp med at jeg ble stivere i kroppen. I tillegg ble det å komme tilbake til arbeidslivet et slag i trynet, som endte med muskelknuter, spenninger og sterk hodepine. Jeg stod opp med hodepine og la meg med hodepine På det verste kunne jeg ikke ha øynene åpne hvis jeg bøyde hodet fremover. Jeg følte til slutt at jeg ikke hadde noe annet valg enn å ta en tur til legen for en sjekk. Han behøvde ikke å trykke mye på meg for å skjønne at jeg var stiv og full av spenninger. Han var veldig opptatt av at dette ikke måtte bli verre for så å gå ut i leddene. Så legebesøket endte opp med beskjed om å hvile og en betennelsedempende kur. Nok et slag i trynet, men denne gangen psykisk! Jeg som endelig kunne trene igjen, klarte det ikke pga spenninger i nakken. Frustrasjonen vokste! Så den siste halvannen uken har for det meste gått til å sitte med varmepute, avspenningsøvelser, blitt massert med voltaren, betennelsedempende medisiner og rumpa på sofaen. Om jeg er bra? Nei.. Så det er godt det snart er påske, sånn at det blir noen ekstra feriedager å komme seg på :) Sta kjerring! 

Puppene derimot blir bare bedre og bedre! Hevelsen på det venstre brystet, som har minst innlegg, har vært mye mindre en god stund allerede, men nå merkes det godt på det høyre brystet også! :) Jeg kjenner også at de tåler mer "belastning". Jeg kan herje mer med Jonathan og å gjøre mer ting uten at jeg kjenner ubehag! I tillegg ser arrene kjempefine ut. Jeg blir ganske så fascinert av se på de når jeg bytter teip hver søndag. Det ser bare ut som om noen har tegnet med en kulepenn under brystet! Jeg skal fortsette å teipe så lenge de anbefaler, og være flink til å smøre med sunblock i det området til sommeren. Jeg skal ha denne kroppen i mange år, og vil at arrene skal få penest mulig utseende.

Nå som det har gått seks uker kan jeg endelig legge bort denne "sexy" sportsbhen jeg fikk etter operasjonen, og kan begynne med bh. Da uten spile. Har ikke fått kjøpt det enda, men skal få gjort det enten i morgen eller på lørdag :) Det skal bli godt! Ikke bare fordi jeg er ganske lei den jeg har nå, men til det å få noe som er vattert! Jeg har jo ikke kunnet gå med tett overdeler, for da følte jeg bare at jeg struttet med brystvortene mine oppi ansiktet til folk! Kommer nok til å gjøre det enkelt med å finne en modell som jeg kjøper i svart og hvit. Anbefalingene er jo å gå med bh uten spile i 6 måneder, og etter det regner jeg med at det blir hovedsaklig "vanlige" bher jeg kommer til å bruke. Så Kato, da vet du hva jeg ønsker meg i bursdagsgave i september..! ;)

Trening har jeg forsiktig begynt med de siste dagene! Og fremover skal det kjøres hardt! Skal jeg for først gang i mitt liv få en stram kropp? Jeg har trua, og blir så motivert av mange blogger jeg leser og andre rundt meg! Det skal være mulig å kombinere familielivet, jobb, trening og med et sunt og riktig kosthold. Det skal jeg bevise! :)

Stikkord:

5 kommentarer

Min treningslykke

21.03.2013 kl.20:39

You can do it! Det er jeg helt sikker på:)))

Stine

21.03.2013 kl.22:14

Min treningslykke: Takk! :D Ja, jeg har aldri vært så motivert og følt meg så trygg på at jeg skal nå det som denne gangen! Full fokus!

Monica prøver

22.03.2013 kl.00:12

Det er helt normalt å oppleve slikt ubehag etter en slik opr. Men det blir mye bedre fra og med nå. Nå er du over den verste kneika! Jeg anbefaler deg å ta en tur på Lindex når du skal handle bh uten spiler. Det er veldig dårlig utvalg der ute, men de har et godt utvalg innen sportsbher også, noe som er deilig å gå med. :)

Stine

22.03.2013 kl.17:23

Monica prøver: Takk! Skal innom Lindex i morgen :) Ble operert ved Fornebuklinikken. Har bare positive ting å si hvis noen skulle spurt om tips :)

Monica prøver

23.03.2013 kl.00:31

Jeg har også bare positive erfaringer med Fornebuklinikken :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits