Kyllingsalat med ris - og påskeferien har begynt!

Enkelt og greit! Salaten kuttet jeg opp i går kveld. Da hadde jeg allerede salate kuttet og klar til lunsj og middag i dag! Siden formen ikke er i hundre på noen av oss er det greit å slå flere fluer i en smekk! 

Middagen i dag bestod av kyllingspyd, jasminris, salat, kesam mager og en litt sweet chili saus! Ikke bare var middagen utrolig god, men jeg bruker en evighet på å spise salat også! 

 Nå har påskeferien startet for fult! Og den er ganske så planløs. De planene vi hadde henger litt løst i luften siden vi ikke vil spre basiluskene mer enn nødvendig. Samtidig er det godt å bare lene seg tilbake og nyte dagene. Ingen klokke og ingenting som venter! :) Jeg håper på mye tid på kjøkkenet som resulterer i smakfull bakst og annen mat og mange spennende innlegg til dere! Kjenner jeg er veldig utålmodig på et par iHerb-pakker jeg håpet skulle ha kommet innen nå. Typisk det! 

 

Stikkord:

5 kommentarer

Lene

27.03.2013 kl.08:53

Såg herlig godt ut :)

projecthealthy

27.03.2013 kl.10:22

Kyllingsalat er digg :D

Lene Fredriksen

27.03.2013 kl.22:46

For en gøy blogg med mange spennende oppskrifter! :) Også skal du jo gifte deg, jeg også :D Tror jammen jeg må hente litt inspirasjon fra deg da ;)

Stine

27.03.2013 kl.22:57

Lene Fredriksen: Så hyggelig! Tusen takk for det :) Ja, går fort mot bryllup nå! Og jeg lover med bryllupstips fremover også :)

Lene Fredriksen

27.03.2013 kl.22:58

Gleder meg til og følge med! :D

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits