Sjokolade, sjokolade, jeg digger sjokolade! Og det skal være sunt!

Den første delen er hentet fra en barnesang for de som lurer! Men det er nå sant også da..! :)

I dag prøvd jeg på meg en ny vri på frokostgrøten, og den ble bare himmelsk! 

Den bestod av:

  • 30 gram fiberhavregryn (kjøpt i Sverige)
  • 20 gram store havregryn
  • 1 dl mandelmelk (kjøpt i Sverige, og finner ikke her i Norge. Frustrert!)
  • ca 2 dl vann
  • 5 steviadråper med sjokolade
  • 1 ss sukrin gold

Dette fikk lov å stå i kjøleskapet og godgjøre seg over natten! Da det var på tide med frokost puttet jeg den inn i mikroen i ca 3 min på full effekt. Rørte litt rundt. Og så til høydepunktet:

  • 10 gram myoprotein i smaken choco peanut fra Myrevolution 
  • 5 gram kakao

Rørte dette inn i grøten og fikk denne himmelske frokosten:

 

Ser kanskje ikke mest delikat ut, men herremin! Jeg tilsatt litt mer søtning i form av f.eks sukrin etterpå. Jeg prøvde hardt å spise sakte, men hadde mest lyst til å bare sluke hele skåla på en gang.

Problemet mitt nå er at dette proteinpulveret var selvfølgelig fra en liten pose med smaksprøve jeg har fått.. Så hvis noen fra Myrevolution ser dette hadde jeg absolutt ikke sagt nei takk til en stor dunk med dette pulveret! Eller bare en liten bøtte hadde vært perfekt!Det er lov å drømme ihvertfall.. ;) I morgen skal jeg prøve meg på det samme, men med Whey Gold Double Rich Chocolate. Høres da meget lovende ut det også ikke sant?

Og så til dagens siste sjokolademåltid:

Protein-mikrobrownie:

 

Jeg har hatt en god time med spinning og styrke i kjelleren i dag, og da var det vel fortjent å avslutte dagen med en liten kake! God på smake, men neste gang vil jeg steke den litt mindre. Jeg liker en litt mer rå konsistens. 

Lurer på hva morgendagens kos blir... :)

Stikkord:

6 kommentarer

Julie

26.03.2013 kl.23:06

Ahhh havregrøt er så godt, særlig om en lager den selv og piffer den litt opp! Skrev selv en post der jeg hadde flere ideer til hva en kan putte i den. Cocochoco "Pawridge" med kakao, agave nektar og litt kokosmasse er fortsatt en av favorittene mine :D Kan sikkert hive oppi litt sjokolade protein også :) Kjekt og eksperimentere!

Life of me and my shoes

26.03.2013 kl.23:29

Hehe, nei det så kanskje ikke ut som verdens mest innbydende måltid. Men etterhvert som man spiser mye rart, så slutter man å være kresen på både utseende og tildels noe smak (rart hvordan ting smaker godt helt plutselig!). Men jeg syntes da å ha sett mandelmelk på en av de menybutikkene her jeg bor.. hm...

Linda Marie Stuhaug - matglad

27.03.2013 kl.22:24

Åh, havregrøt på den måten har eg ikkje prøvd før :D såg nydelig godt ut!!

Stine

27.03.2013 kl.22:36

Julie: Så spennende smaker! Jeg har forstått at jeg har vært altfor dårlig til å eksperimentere! Blir andre boller fremover nå ;) Selv om jeg er veldig svak for sjokolade..

Stine

27.03.2013 kl.22:38

Life of me and my shoes: Da skal jeg absolutt ta en sjekk på meny! Tror jeg har sjekket der også.
Skal prøve å få det til å se litt mer fristende ut neste gang jeg skal lage det. I tillegg ble bildet tatt med mobil i dårlig lys, så det hjelper jo ikke på :P

Stine

27.03.2013 kl.22:38

Linda Marie Stuhaug: Da må det prøves! Enten med proteinpulver eller kakao! Yuuumi!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits