Proteinpulver i frokostgrøten - i dag med vaniljesmak!

I det siste har jeg testet litt forskjellig typer proteinpulver i frokostgrøten min. Ikke bare gir det meg mer metthetsfølelse, men gjør grøten mye mer proteinrik!

Siden dette med proteinpulver er helt nytt for meg sendte jeg mail til forskjellig nettsider og spurte om smaksprøver på pulver hos de. Noen svarte ja fem minutter etter jeg sendte mail, og dagen etterpå lå det en pakke i posten. Mens andre hadde ikke smaksprøver som de sendte ut. Jeg synes det er kjempe fint å få prøvd ut både forskjellig typer og smak slik at jeg finner hva jeg liker! Så det er et tips til dere som har lyst til å prøve ut om dette er noe for dere :) 

Jeg vet at proteinpulver ikke er et must for å få et nok proteinrikt kosthold, men jeg lar meg fascinere av nettopp sånne ting og hva man kan bruke det til! 

Jeg har som sagt testet ut litt forskjellig typer i frokostgrøten min, og har f.eks funnet ut at 100 % whey gir litt suppete grøt, men et blandingspulver gjør den mer fyldigere. Og det er den siste konsistensen jeg foretrekker. I dag forsynte jeg meg av en liten scoop på 15 gram av Kato sitt pulver, Whey Tech med vaniljesmak fra Proteinfabrikken. Jeg synes grøten ble både god på smak og konsistensen var fin. Jeg hadde i tilegg fem dråper stevia vanilje oppi, litt sukrin gold i grøten og litt på toppen. Har du testet ut proteinpulver i grøten? Og i så fall hvilken type?

Min favoritt så langt er Myoprotein med chocopeanut fra Myrevolution! Herremin for en smak og konsistens! :) Bare synd det koster over 1000 kr for en bøtte på 3 kg.. 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits