Jeg er hekta - på protein-"kanelbolle"

Da jeg var i Sverige forrige helg var jeg innom Bodypower for å kjøpe proteinpulver. Jeg kjøpte jo da denne dunken. Samtidig så jeg at de hadde tilbud på Myofusion sitt proteinpulver. Og så var det meg og tilbud da.. Jeg klarte å styre unna, og gikk ut av butikken med bare den dunken jeg hadde planlagt (+en til Kato, som også var planlagt). Men jeg hadde ikke glemt tilbudet.. Så da mamma skulle til Sverige i går lot jeg det ikke gå fra meg, og fikk henne til å kjøpe med denne dunken for meg:

Jeg elsker gjærbaskt og spesielt kanelboller! Og nå om dagen synes jeg det er så utrolig spennende å eksperimentere på kjøkkenet, så derfor ville jeg prøve denne. Jeg hadde først bestemt meg for chocolate peanut-smaken, men fant ut at jeg ville ha noe helt annet enn sjokolade. Cinnamon Roll så jeg for meg kunne være godt i grøt og diverse bakst.

Så da det var tid for kveldsmat i kveld var det frem med dunken! Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med den, men man må jo bare prøve seg litt frem! 

Dette ble resultatet:"Kanelbolle" med melis og sukringold på toppen. Melisen er sukrinmelis blandet med vann og litt mandelmelk. (vanlig melk fungerer helt fint også selvsagt). Etter bilde strødde jeg også litt kanel på toppen!

Dette var, i min øyne, verken kvalmende eller for søtt. Etterpå lagde jeg en porsjon til Kato også, og den ble virkelig godkjent av oss begge!

Oppskriften er meget enkel:

  • 20 gram Mysfusion cinnamon roll
  • 1 eggehvite
  • 1 dash mandelmelk (evt vanlig melk)
  • Bittelitt kardemomme

Blandes i en skål, inn i mikronen på full effekt i 45 sekunder. Vipp den over på en tallerken eller spis direkte fra skåla! Sukrinmelis, sukringold og kanel på toppen!

I morgen skal dette pulveret prøves oppi frokostgrøten, og jeg gleder meg allerede!

 

Og for å friste litt til.. Dette var dagens lunsj i tillegg til restene av blomkålpizzaen. En stabel med mini sjokolade-proteinpannekaker! :)

9 kommentarer

vilblifrisk

31.03.2013 kl.21:58

Åh namnam! Dette både høres og ser godt ut! Kanelbollesmak på proteinpulveret må jo bare være verdens beste oppfinnelse innen pulverkosten! Haha:)

myparadise3

01.04.2013 kl.11:13

Har selv blitt helt hekta på å ha den i havregrøten min! Blir nok fler bestilling av den :)

projecthealthy

01.04.2013 kl.12:19

Oj så spennende og godt a :D

Stine

01.04.2013 kl.21:02

vilblifrisk: JA! I'm in love! Herregud.. Dette kan jeg ikke plutselig gå tom for!

Stine

01.04.2013 kl.21:04

myparadise3: Ja, og så har jeg lyst å prøve flere smaker! Har du prøvd noen andre typer som du kan anbefale?

Stine

01.04.2013 kl.21:05

projecthealthy: Det var utrolig godt! Og så enkelt da! Oppi en bolle, visp, inn i mikroen i 45 sekunder og spis! Yes, please!

myparadise3

01.04.2013 kl.22:48

Nei, har ikke prøvd noen andre smaker. Bestilte det merket før første gang rett før påske. Skal ikke se bort fra at det blir å teste noen andre også etterhvert, men må bruke noe av det jeg har først ;P Du må si fra hvis du prøver noen andre og evt hvordan det er :)

Maja

19.02.2014 kl.21:02

Hvor i Svergie kjøpte du den? Har vært innom et par som ikke har denne. Helt hekta på denne varianten selv :D Blander den med mager kesam som spises sammen med eplerbiter som har fått kanel på seg og varmes i mikro. Dette så genialt godt ut. Som alt du lager!

Stine

19.02.2014 kl.22:29

Maja: Jeg kjøpte den på Bodypower på Svinesund. Ikke på Nordby :) Det hørtes veldig godt ut! :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits