Dagens middag ble årets første grilling!

For en nydelig påske det egentlig har vært med tanke på været! Synd at vår påske ble amputert pga litt sykdom hos oss alle. Allikevel har vi fått kost oss masse og fått unnagjort mye som har hengt på skuldrene våre! I tillegg har jeg fått gjennomført den treningen jeg ønsket :) I går var vi ikke i seng før nærmere kl to, fordi vi holdt på å male kjelleren! Nå gjenstår det bare å få malt listene, og så kan drømmehuset bare komme ut for salg! Vi er klare! :)

Det har jo smeltet utrolig mye snø i løpet av påsken, og snart titter blomster og grønt gress frem! Derfor var det på tide å få frem grillen og småstarte på grillsesongen! :)

Middagen i dag var marinert svinekjøtt fra Sverige, jasminris, grønnsaksblanding stekt i panna og hjemmelaget tzatziki! 

Mmm.. Det blir noe annerledes med kjøtt med en gang det blir grillet. Og ikke minst følelsen man får når man spiser grillmat! Nå er vinteren over for min del, og jeg håper værgudene er enig med meg i det ;)

Sol, sol kom til meg! Snø, snø, gå din vei! :)


Stikkord:

4 kommentarer

cherrylipstick

01.04.2013 kl.18:56

Det så utrolig godt ut!:) Påsken har vært fantastisk i år!
Så herlig :) Grillmat er alltid godt.Var ut å gikk tur i dag og tenkte veldig på grilling ja. Håper vi snart får fyra opp grillen her hjemme snart også. Foreløpig litt mye snø der ute den står.

Stine

01.04.2013 kl.21:05

cherrylipstick: Ja, helt utrolig! Jeg håper ikke dette var sommeren..

Stine

01.04.2013 kl.21:06

¢¾Charlotte: Du får kjøpe en engangsgrill og grille lunsj til helgen ;)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits