Proteinpannekaketårn-bonanza

Puh.. Det var overskriften sin det! Men dette er et innlegg med en god del bilder for å si det sånn! :)

Det er ingen tvil om at jeg har blitt litt hektet på pannekaker de siste dagene! Og variasjonsmulighetene er uendelige! Jeg har mange varianter på "må lage snart"-lista! ;)

Oppskriften jeg har brukt de siste dagene, og bare har tilpasset etter hvilken smak jeg bruker på proteinpulveret, kan du lese her.

Her er en "liten" bildekavalkade på de siste dagers pannekaketårn:

Vaniljesmak med Walden Farms pancake syrup og gresk yogurt mellom lagene. Moste bringebær og litt mer gresk yoghurt på toppen

Slik så den ut inni:

Denne kaller jeg "bløtekake"-versjonen. Vaniljesmak med bringebær i røra. Gresk yoghurt og Lerum bringebærsyltetøy uten tilsatt sukker mellom lagene. På toppen har jeg blandet det som var igjen av yoghurten med litt syltetøy

Ligner det ikke litt på en bløtekake? ;) Vanvittig godt ihvertfall!

Vaniljesmak med yoplait dobbel 0 % i jordbærsmak mellom lagene og litt Lerum jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker på toppen.

Sjokoladesmak og det høyeste tårnet foreløpig! Jordbær i skiver og pb2 i litt tynnere versjon som smøring mellom lagene. På toppen tok jeg en dash vanilje kesam mager og litt Walden Farms pancake syrup

Ser jo veldig fancy ut inni!

Den siste versjonen er en "kanelbolle"-versjon, altså proteinpulver med cinnamon roll smak. Gresk yoghurt og Walden Farms pancake syrup mellom lagene. Denne bare smeltet bort i munnen! 

Følg med i tiden som kommer både her på bloggen og på instagram, @bakekona, for mer matinspirasjon og oppskrifter. Og ikke minst flere pannekaketårn! 

 

Del gjerne deres pannekaketips eller andre kosemåltider! :) J

 

Stikkord:

4 kommentarer

Beate Lerøy

11.04.2013 kl.07:50

Å starte dagen med å lese dine blogginnlegg er ikke alltid like heldig!

Jaja, jeg får hvertfall mange idèer til ting jeg må prøve ut når jeg ikke skal jobbe hele dagen.

Ser som vanlig, kjempegodt ut =)

Jane Doe

11.04.2013 kl.17:44

Nå ble jeg faktisk sjokket! Disse pannekakene ser helt fantastiske ut, og i og med at du lager de igjen og ogjen må de jo smake like godt.. men blomkål!! wow! Disse skal prøves en gang jeg har tid! De skal jeg faktisk servere til noen uten å si noe om blomkålen for å se hva de sier.. ! Det gleder jeg meg til! Takk for super inspirasjon nok en gang! Jeg elsker bloggen din, det er så fantatisk at du gir både bake og middags tips som er sunne :)

Stine

11.04.2013 kl.22:51

Beate Lerøy: Haha! ;) Jeg synes nå pannekaketårnet ditt så veldig fristende ut! Bær og vanilje på toppen. Mmm! :)

Stine

11.04.2013 kl.22:56

Sandra: Å teste det ut på andre må du jo bare fortelle meg om når du har gjort det! ;)
Tusen takk for veldig hyggelig kommentarer. Jeg har så mye jeg har lyst å dele med dere fremover, så det er bare å henge med! ;)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits