Effektiv dag og spicy kyllingwok

Jeg hadde virkelig lyst til å sove mer i dag, men den gang ei! Arbeidsdagen startet 07.00, så det var bare å komme seg ut av senga! Etter jobb var det raskt hjem, skifte til treningstøy og fikk gjennomført en 50 minutters kondisjonsøkt i kjelleren. Så var det bare å komme seg tilbake til barnehagen for å hente Jonathan. Hjem igjen og på kjøkkenet for å lage middag til meg og han. 

Middagen i dag ble super enkel og rask! Der jeg handler i Sverige selger de store poser med ferdigstekt kylling kuttet opp i terninger. Genialt når man vil lage seg en rask lunsj eller middag! Og ikke minst veldig tidsbesparende og sunt :)

Så derfor ble middagen dette:

En pose wokblanding, kyllingbiter, en halv banan og hot curry krydder

Det er faktisk første gang jeg har tilsatt banan i woken! Jeg har alltid tenkt at frukt ikke hører hjemme i en middag, men jeg ble overrasket over hvor godt det faktisk var! :)

Og i dag var det et must med en dessert, og da ble det dette:

Lavkalori pavlova med mager vaniljekesam og friske bær :)

Jeg fikk litt 17 mai-følelse av dagens dessert!

Det har vært godt å få litt mer tid på kjøkkenet til å prøve ut litt ting, og oppskrift på cookie dough-bitene er rett rundt hjørnet! :)

Er du like skeptisk som meg til frukt i middager? Noen middagsanbefalinger? :)

 

3 kommentarer

Lena Ludvigsen -

24.04.2013 kl.21:48

Flink du er som tok deg tid til trening og alt:- ) Kjente også jeg gjerne skulle hatt litt mer søvn i morgest - men får ta det igjen i helga!

unicornraape

24.04.2013 kl.22:08

Nam : )

Stine

24.04.2013 kl.22:48

Lena Ludvigsen: Spørs om det blir noe mer søvn til helga pga min lille "vekkerklokke" ;)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits