Torsk til middag og sunn sjokolademousse

Noen kvelder går ikke helt som planlagt, og i kveld var en så kveld. Nå som kjelleren vi er ferdig med å pusse opp kjelleren har vi avtalt å få en megler hit på torsdag for å få en ny prisvurdering. Planen var å bruke i kveld og i morgen til å rydde alle rom, men når man har en liten sønn som av en eller annen grunn ikke ville sove er det ikke lett å få gjort noe. Jeg merket frustrasjonen da jeg kom hjem fra ukens første treningsøkt. Som forøvrig var en god treningsøkt! Jeg kjente tydelig at jeg har blitt sterkere i overkroppen. Det er gøy å pushe seg, og konkurransemenneske kommer frem med en gang. Svett og deilig tok jeg over en utrøstelig unge, og til slutt da klokken passerte 20.45 sovnet han endelig. Gudene veit hva som var galt.. Krysser fingre for en god natt, og kanskje vi får sove til over sju i morgen tidlig? ;)

Middagen i dag er perfekt for de som vil ha noe sunt og raskt! Steketorsk fra Findus stekt i panna med litt salt, pepper. Vanlig torskefilét er selvfølgelig både sunnere og magrere, men i dag fristet det med noe annet. Rotmosen er laget av en pose lapskausblanding som ble kokt til grønnsakene var møre. Så rørte jeg inn litt melk, salt, pepper og hvitløk. Det holder med å røre litt hardt i kjelen for å få en litt mosete konsistens. Tzatziki lager man veldig raskt selv! Et beger yoghurt naturell, som gjerne kan rennes av litt i et kaffefilter for tykkere konsistens. En halv agurk revet og tilsatt litt salt for å raskere få ut litt av vannet. Blandet i en skål med salt, pepper og ferskpresset hvitløk eller hvitløkpulver og evt litt sukrin. 

Sunt og godt! Barnevennlig! Og det går fort å lage! :)

I går hadde jeg en "gammel" godsak til dessert. Oppskrift kan du lese her. Nå som jeg stadig oppdager nye oppskrifter, går det gjerne lenge mellom hver gang jeg lager sjokolademoussen jeg lagde mye før. I går kjente jeg lysten var sterk, og dermed ble dette desserten i går kveld:

'

Sjokolademousse, gresk yoghurt mikset med Walden Farms chocolate dip og litt søtning og Walden Farms chocolate syrup på toppen.

Totalt kaloriinnhold for denne skålen er ca 120 kcal! 

Sjokolade, sjokolade og mer sjokolade! Sukker? Nei.. ;)

 

 

Stikkord:

5 kommentarer

Herlig!:) ha en fin kveld.

vilblifrisk

30.04.2013 kl.22:57

Den rotmosen så god ut! Skal absolutt prøves=D

Stine

30.04.2013 kl.23:19

€Malene: Takk, det samme :)

Stine

30.04.2013 kl.23:20

vilblifrisk: Og så enkelt a gitt! Trenger ikke kaste borte tida på å kutte opp grønnsaker når dette er like sunt! ;)

Mamma til 2 gull

30.04.2013 kl.23:43

Kjenner igjen det med barn som ikke vil sove :-/

Maten ser veldig god ut :-)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits