Hipp hurra - Sjokolade-proteinpanneKAKE

I gr hadde som sagt samboeren min bursdag, som ble feiret med hjemmelaget pizza og til kveldsmat delte vi denne sjokoladekaken:

Lys m man ha uansett alder! ;)

S til selve kaken!

Kaken er rett og slett en dobbel porsjon sjokoladebrownie-pannekaker stekt ekstra store. Mellom lagene smurte jeg karamellkrem. Den er laget av Yoplait dobbel 0 % vanilje, Walden Farms caramel dip, sukrin gold og steviadrper med karamellsmak. Glasuren er Synnve gresk yoghurt blandet med Walden Farms chocolate dip, steviadrper med sjokoladesmak og sukrin melis. P toppen raspet jeg en bit tagatose melkesjokolade.

Gjett om vi koste oss! :)

Dette ble rett og slett som spise en utrolig saftig sjokoladekake med flere lag fylt med krem og mye glasur p toppen. Veldig mektig! :)

Bursdags"barnet" var fornyd med bde middag og dessert!

Det er lov vre litt barnslig selv om man er voksen ;)

8 kommentarer

Solveig

14.05.2013 kl.18:59

guuuud!! N kjenner jeg det snart er p tide prve lage disse pannekakene dine! De ser s sykt gode ut!! :) heldig han gubben din som fr s mye godt!:)

Judith

14.05.2013 kl.20:03

Det hrtes, og sg veldig godt ut!!! :D

Stine

14.05.2013 kl.21:18

Solveig: Hehe ;) Han var meget fornyd med kaka! Og jeg ble ogs veldig fornyd med bde smak og utseende. Morsomt gjre en liten vri ;)

Stine

14.05.2013 kl.21:19

Judith: Og det kan jeg skrive under p at det var! Helt fantastisk. Neste gang blir det "bltekake" ;)

Sunnerematvrak

14.05.2013 kl.22:02

Herlighet, for et fantastisk syn! Denne her M jeg bare teste ut s fort anledningen byr seg!

Akkurat slik en kake skal se ut og at den i tillegg er sunn = et stooooort pluss :)

Stine

15.05.2013 kl.22:07

Sunnerematvrak: Den er veldig morsom lage! ;) Og nr det smakte himmelsk i tillegg, var jeg veldig fornyd med meg selv ;)

MegOgMadde.blogg.no

13.06.2013 kl.09:38

Hei! Blir s inspirert av bloggen din! har n handlet inn sukrin gold, stevia vanilje og english toffee drper og venter p walden farms produkter i posten. Gleder meg til prve lage iskaffe. Men lurer p hva slags proteinpulver du bruker? og hvor du kjper det. Har vrt skeptisk til protein fordi jeg har trodd at man legger p seg av det..? men har lest mye i mange uker, og det er visstnok mange som baker og lager gode ting med pulveret.

Stine

13.06.2013 kl.22:55

MegOgMadde.blogg.no: S hyggelig hre! Med de produktene der kan du lage mye godsaker fremover ;)
Jeg bruker en del forskjellig typer. Jeg har kjpt litt i Sverige, men som regel kjper jeg fra iHerb eller Vitacost. Myofusion er et veldig godt pulver! Nydelig p smak og gir et veldig godt resultatet i bakst. Det er et blandingspulver, og egner seg derfor veldig godt bde fr og etter trening, og ellers i lpet av dagen. Jeg har opplevd at et proteinpulver som er 100 % whey gir en litt trrere bakst enn et blandingspulver. Chocolite sitt proteinpulver er ogs veldig bra i bakst og desserter. I tillegg til proteinkuler. Jeg elsker spesielt smaken Chocolate fudge brownie. Nydelig sjokoladesmak!
Man m bare vre obs p mengden, og da snakker jeg av erfaring. Det er jo tross alt rundt 350-400 kalorier per 100 gram, men det er jo et tilskudd :) Jeg elsker bruke det i grt, bakst og desserter, og synes ikke du skal vre redd for prve det ut. Bruk av f.eks kreatin er noe man legger p seg av, fordi det tilfyer mer vann til musklene, slik at det ser ut som om man har strre muskler og dermed ogs vil det ke vekta.
Hvilken smak kunne du tenkt deg?

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits