Pannakaker for store og små den siste tiden

I det siste har jeg prøvd ut en del nye oppskrifter, og derfor har ikke pannekaketårn blitt like mye prioritert. Derfor kommer den nå en liten oppsummering fra forrige uke og til nå :)

Grunnoppskriften på proteinpannekakene med detaljerte bilder kan du lese her

Bursdagskake laget av sjokolade-proteinpannekaker til Kato, som ble en stor suksess!Sjokolade og karamell-proteinpannekaker, sjokoladekrem, karamellkrem og litt Walden Farms caramel syrupSjokolade-proteinpannekaker med sjokoladekrem og Walden Farms chocolate syrup"Bløtekake" laget av vanilje-proteinpannekaker. Yoplait dobbel 0 % vanilje mellom lagene og jordbær i skiver. Gresk yoghurt blandet med vaniljepulver og steviadråper med vaniljesmak og friske bær.En stor havre-pannekake med et beger Yoplait dobbel 0 % bringebær og frosne bringebær.

"Gulrotkake"-proteinpannekaker. Gresk yoghurt blandet med vaniljepulver, sukrin melis og steviadråper med vaniljesmak.

Så saftige og luftige!Sjokolade-proteinpannekaker med sjokoladekrem og en tynnere versjon av PB2.

For de som elsker sjokolade! ;)

'

Havre-pannekaker med 1 ts kakao tilsatt i røra, toppet med et beger Yoplait dobbel 0 % vanilje, oppskjært jordbær og Walden Farms pancake syrup. Himmelsk!

Avslutter med Jonathan sin kveldsmat i går:

Grove rislapper - røre laget på slumpen sammen med Jonathan. Det ble en god del kanel.. ;) 

Det er så gøy å se pannekaketårnene dere lager! :) Man blir aldri for stor for pannekaker!

4 kommentarer

Kamilla Haaland

23.05.2013 kl.09:14

åh, får vann i munnen bare av å se bildene :)

Mina

23.05.2013 kl.16:29

Å, NAM!! Så flink du er!! Gleder meg til å prøve meg på flere av disse!! :-) Venter på noen leveranser fra iherb (Walden farm), så skal jeg skikkelig igang med pannekaker... Idag lagde jeg gulrotkake-pannekakene dine. Lagde røra litt tynn, så de ble ikke noe fine - men uansett veldig gode, og ikke minst mettende!!! Hvor mange kalorier er det i et tårn med pannekaker? Mulig du har skrevet det før, men jeg husker ikke i skrivende stund...

Stine

23.05.2013 kl.23:41

Kamilla Haaland: Hehe. Jeg kan love deg at det er veldig godt! ;)

Stine

23.05.2013 kl.23:44

Mina: Åå, så gøy! Jeg har hatt en god del mislykka forsøk når det gjelder pannekaker, og det er ikke alltid mine ser perfekte ut heller! Til syvende og sist er det smaken som teller ;) Det kommer litt an på hva du bruker av tørrvare, men ca 185 kalorier for pannekakene, og så kommer totalen an på hva du bruker av tilbehør :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits