Hurtig-müsli med vaniljeyoghurt og appelsin

God kveld!

Dette har vært en veldig fraværende uke på mange måter, og det er rett og slett pågrunn av sykdom. Jeg har vært helt slått ut av sykdom siden søndag, og har først i dag begynt å spise litt mer som normalt. I går kveld og i dag har jeg også orket å gjøre litt mer enn å bare ligge under et pledd på sofaen. Jeg satser på at dette var min dose før jul! :)

På kjøkkenet har jeg nesten ikke vært og pcen har jeg nesten ikke rørt. Det forrige innlegget om iHerb tok mange dager å skrive! Men med litt mer matlyst og energi håper jeg formen nå bare blir bedre og bedre!  La oss ikke snakke om at jeg klarte å knuse fronten på iphonen min i begynnelsen av uken også..  Kjære Julenisse - jeg ønsker meg så sårt en ny telefon!

Nok sykdomsprat! 

Denne "müslien" ble laget forrige uke, og var et veldig godt mellommåltd!

Super som frokost eller kveldsmat også :)

Oppskrift:

  • 25 gram havregryn
  • 1 ss sukrin gold
  • 1/2-1 ts kanel
  • En klype kardemomme
  • 1 god ss frukstmos eller eplesyltetøy

Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en skål. Hell det i en varm stekepanne. Sukrin gold vil fort smelte. Tilsett fruktmosen og bland det godt med havregrynen. Stekes på middels sterk varme til blandingen har blitt gylden. Rør jevnlig.

Den blir mer crispy når den får avkjølt seg litt.

Jeg helte helt enkelt et beger Yoplait dobbel 0 % vanilje i en skål. Skjært en appelsin i biter. Toppet med müsliblandingen og litt mer sukrin gold.

I tekoppen hadde jeg St Dalfour Green Tea i smaken Mandarin Orange. Jeg synes dessverre denne smaker litt lite, og er langt i fra så god som Golden Mango.

Jeg har en rolig kveld på sofaen foran meg, etter en bedre og litt mer aktiv dag enn tidligere denne uka. Jeg har til og med beveget meg en kort tur utenfor døra!

Håper dere har hatt en bra uke så langt! :) Snart er det helg igjen ;)

 

#sukkerfri #sukringold #funksjonellmat #oppskrift #jatildesserthverdag #frokost #trening #kveldsmat #mellommåltid #te #vanilje #iherb #vektklubb #appelsin #havregryn #fiberrik #bakekona #yoghurt

12 kommentarer

Min matgale verden

21.11.2013 kl.19:53

hjemmelaget musli er godt:) godt du er kommet på bena igjen:)

matogtreningtidsklemme

21.11.2013 kl.20:25

Fortsatt god bedring. Tror nesten hele østlandet ligger 😷
Pannestekt musli er genialt om man plutselig får lyst på det - (som mitt tilfelle ett par veker tilbake, til middag faktisk!) Savna sukringold da eg laga det, resultatet blir hakket bedre da :) God bedring til deg!

momoiro-chan

22.11.2013 kl.12:18

Pannestekt müsli har jeg virkelig fått øynene opp for i det siste også. Så enkelt og så godt, også kan man jo bare putti oppi det man har tilgjengelig der og da av gryn, nøtter, frø og frukt. Variasjonene er uendelige :)

Håper du får tilbake matlysten og energien og føler deg bedre snart :)

God helg!

Cecilia

22.11.2013 kl.12:57

KJEMPE FINT innlegg!!!! :) :)

Stine

22.11.2013 kl.13:18

Min matgale verden: Tusen takk, Kjersti! Jeg har forresten aldri fortalt deg hvor herlig du var i Kakekrigen! ;) Ekte og morsomme ansiktsuttrykk :) Ha en fin helg :)

Stine

22.11.2013 kl.13:18

matogtreningtidsklemme: Tusen takk! Ja, jeg hører folk ligger overalt!

Stine

22.11.2013 kl.13:20

Linda Marie Stuhaug: Åh - ja, sukrin gold måtte ha vært mitt største savn! Snart du hjemme igjen :) Tusen takk :) God helg!

Stine

22.11.2013 kl.13:22

momoiro: Ja, veldig! Vi liker det enkelt :) Tusen takk, Janne. Formen er bedre i dag, så det blir en rolig helg på meg. God helg! :)

Stine

22.11.2013 kl.13:22

Cecilia: Tusen takk :)

Lena

23.11.2013 kl.11:15

Hei! Hvor er koppen og skålen fra? De var nydelige!:)

Stine

24.11.2013 kl.13:25

Lena: Hei! De er kjøpt hos A-mlbler, på Alna i Oslo. Jeg vet også at Hansen & Dysvik har disse nå :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits