Brownies i regnbuens farger

Hei!

Jeg hper alle har kommet seg trygt gjennom stormen, og er snart klar for en ny uke :)

Ukens siste fristelse fr bli en fargerik versjon!

Og litt sjokolade p en sndag er helt innafor ;)

Eller er halve Norge med p godtestopp,.?

Vel - denne oppskriften inneholder ihvertfall minimalt med sukker ;)

Den fargerike godisen p toppen har jeg kjpt fra iHerb, og inneholder bare 1 gram sukker for en porsjonspose p 28 gram. Og disse er veldig gode!

Gode i kaker eller som topping p is.

Minner meg p at jeg selv m bestille en liten pakke fra iHerb med blant annet disse igjen.. Godt ha tilgjengelig nr den gravide fr lysten p noe stt ;)

Oppskrift:

  • 50 gram havremel
  • 50 gram kakao
  • 150 gram gresk yoghurt eller mager kesam
  • 1 dl melk
  • 50 gram sukrin + - bruker du vanlig sukrin m du ke mengden, da sukrin + er mye stere.
  • 1 ss sukrin gold - hvis du har. Gir en ekstra god sdme
  • 1 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1 egg
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt - kan slyfes, men anbefales virkelig ha i skapet!
  • "Non stop" fra Atkins. Jeg kjpte fra iHerb.

Sett stekeovnen p 200 grader.

Hvis du ikke allerede har havremel, kan du bare mle opp havregryn og kjre hele rra i en blender/stavmikser.

Bland alle ingrediensene godt sammen, og hell over i nsket form(er)

Str over godisen, og trykk de litt ned i rra.

Stekes midt i ovnen i minutter i ca 25. Men her er det viktig at du justerer tiden etter din ovn og hvor stor form du bruker.Jeg bruker en ildfast form med mlene 22 cm x 14 cm, og steker i en varmluftsovn.

Lenkene er tilsendt

La den f sette seg litt fr du spiser :)

Tips: Dekk formen med bakepapir, s er den lett lfte opp. Da er det lettere skjre fine stykker av kaken.

Den holder seg ogs god og saftig i kjleskapet hvis ikke alt blir spist opp med en gang.

Dette er jo en "slankere" brownies, men hvis du vil ha den mer autentisk bytter du ute deler av yoghurt/kesam med smr :)

Jeg er veldig klar for en ny uke! For hver uke som gr kommer vi nrmere mte hvor lille prinsesse. I tillegg kommer vi nrmere sommer og sol. Og DET gleder jeg meg veldig til!

Ha en fortatt fin sndag :)

#oppskrift #kosthold #mamma #hverdag #sndag #bake #sjokolade #iherb #sukrin #sukringold #funksjonellmat #trening #bakekona

26 kommentarer

helene

11.01.2015 kl.11:14

Den s meget god ut :-)

Linda

11.01.2015 kl.11:34

Den s veldig god ut!

Men jeg skjnte ikke helt det med "blande alt sammen, minus Pb2". Ser ikke noe i ingrediens lista om Pb2. Og heller ikke senere....? 😯

Ida Kristoffersen

11.01.2015 kl.11:50

hh, har hatt s lyst p brownies i det siste, s dette var jo perfekt!

Lykke til i graviditeten forresten <3

Stine

11.01.2015 kl.12:05

Linda: Takk for oppmerksomheten :) Det er tatt bort n, og behver ikke tenkes p :)

Stine

11.01.2015 kl.12:05

helene: Godt med litt sunnere varianter ;)

Stine

11.01.2015 kl.12:05

Ida Kristoffersen: Tusen takk! :) Ha en strlende sndag :D

Monica

11.01.2015 kl.12:45

Kan man bruke tagatesse i stede for sukrin ? Og eventuelt hvor mye blir det da ?

Anette

11.01.2015 kl.12:59

Kan jeg bruke vanilje kesam?

Ingrid E

11.01.2015 kl.13:11

h, gleder meg til prve denne :)

Sunnere Matvrak

11.01.2015 kl.13:45

Herre min hatt, dette m testes ut! :) Vet du snn ca hva kalorinnholdet blir i hele oppskriften?

Livtina

11.01.2015 kl.15:29

Tror jeg heller holder meg til noen usunne non-stop da jeg syns det er helt ut av det bl og betale over 200,- for en pakke om jeg skulle kjpt den fra iherb. Det var en sinnsyk pris!!

Stine

11.01.2015 kl.20:17

Monica: Du kan nok fint bruke tagatesse. Det er vel snn at du bare trenger halvparten av mengden i forhold til sukker/sukrin? Men her har jo jeg brukt sukrin +, som er dobbelt s st, s da blir det forsvidt kanskje like mye :)

Stine

11.01.2015 kl.20:17

Anette: Ja, det kan vel kanskje g bra :) Selv har jeg ikke prvd det.

Stine

11.01.2015 kl.20:17

Ingrid E: S bra! :D

Stine

11.01.2015 kl.20:18

Sunnere Matvrak: Nei, det har jeg dessverre ikke regnet p :)

Stine

11.01.2015 kl.20:18

Livtina: N koster en pakke med 5 poser litt over 6 dollar, s du fr ganske mange poser for 200 kr ;)

11.01.2015 kl.22:30

Hvor mange personer holder denne til :)?

12.01.2015 kl.20:46

det ser fantastiskt gott ut :))

Stine

15.01.2015 kl.10:43

Anonym: Tja, det kommer vel litt an p. Den gir ganske 6-8 stykker :)

Stine

15.01.2015 kl.10:44

Anonym: Ja, det er godt med litt hverdagskos :)

Ruth

15.01.2015 kl.15:47

Hei! Disse sg kjempegode ut!! Eg bare lurte p om det er mulig lage muffinsar av denne rra. Eg har bare eit stningsmiddel som heiter sukrilett tilgjengelig, men funke det, og kor mykje skal eg ha av det? Gr det ann droppe "non-stoppa"? Set veldig stor pris p svar. Du er til stor inspirasjon!!

Stine

23.01.2015 kl.23:16

Ruth: Ja, muffinser kan du helt fint lage av rra :) Sukrilett er ganske lik sukrin, s det kan du nok prve bruke. Den kan jo ogs brukes i bakst :) Jeg har brukt sukrin + i denne oppskriften, som er ca dobbelt s st som sukrin/sukrilett. S du m nok nesten doble mengden :)

Anker

27.03.2015 kl.17:20

Kaken inneholder ca 600 kalorier :) men vet du om den holder seg en uke i kjleskap?

Stine

28.03.2015 kl.19:35

Anker: Hm, nei det vet jeg ikke helt. En uke kan vre litt lenge, men jeg skal ikke si sikkert :)

Lise Marie Knutsen

25.11.2016 kl.16:13

Disse var gode. Synes kanskje de var litt intense "ste". Har brukt Sukrin vanlig og lurer p om jeg kanskje kan bruke bare 75 g Sukrin?

Stine

18.02.2017 kl.08:04

Lise Marie Knutsen: Det er bare justere sdme etter snn du liker det :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits