Småprat og et deilig mellommåltid

Hei!

Da var det endelig fredag :) Og i løpet av de neste dagene er det både 1. søndag i advent, og 1. desember på mandag.

Jeg gleder meg veldig til desember og alt som hører med. Til julaften og mye kvalitetstid med de nærmeste.

Men samtidig er det også rart å tenke på at et nytt år nærmer seg med stormskritt. Snart er 2014 historie, og 2015 begynner. Jeg må alltid mimre litt over tiden som har gått når ett år nærmer seg slutten. Oppturer, nedturer, gledestårer og triste tårer. Mange nye erfaringer er gjort, og mye ny kunnskap er lagret på "harddisken".

Når man nærmer seg slutten av en måned eller ett helt år føler jeg at man veldig ofte tenker "Wow, tiden går så altfor fort. Hvor ble det av måneden/året?" Jeg gjør ihvertfall det. 

Og det får meg til å tenke over en spesiell ting - TIDEN.

Vi snakker veldig ofte om at vi har dårlig tid, tiden går så fort, hvor ble tiden av, jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer osv, jeg får ikke tid til .....

Hvorfor det?

Det er jo ingen overraskelse at døgnet har 24 timer, og at en måned har så og så mange dager. Men tar vi godt nok vare på tiden?

Det er ihvertfall en ting jeg skal ha i tankene i året som kommer - og forsåvidt den siste måneden av året.

Hva ønsker jeg å bruke tiden min på? Hvilke prioriteringer? Hva er viktigst for meg og mine?

Jeg skal også passe på å leve i nuet. Nyte øyeblikkene man er i der og da. For man får jo ikke tiden tilbake, og man vet ikke alltid hva som kan skje den neste dagen.

En ting er helt sikkert jeg gleder meg til desember OG 2015. 

Jeg deler ikke ofte private ting på bloggen, men kanskje jeg kommer tilbake til dette teamet og andre ting etterhvert :)

En annen liten ting jeg kan nevne i samme slengen er at det har skjedd noen små endringer på bloggen. Noen har kanskje lagt merke til det.

Jeg har nemlig nå blitt en del av Side2bloggerne, og tilhører kategorien Side2mat! :)

Så det er veldig spennende å se hvordan dette vil påvirke bloggen i året som kommer. Jeg tror ihvertfall at det kommer til å bli veldig bra, og at dere som lesere ikke vil merke noen særlige store endringer enn innholdet som er her per dags dato.

Nok prat - nå litt mat!

Jeg har skikkelig lompe-dilla om dagen.

Det er flere forskjellige innlegg her på bloggen med lompe som hovedingrediens. 

Lompe med røkelaks og hjemmelaget dressing, tacotårn og "nachos" er noen varianter.

Jeg synes lompe med brunost også er utrolig godt. Lenge leve brunosten ;) Hvis man varmer lompene noen sekunder i mikroen blir de ekstra gode!

Nei, nå er det tid helgekos fylt med pepperkakebaking og grøtfest som står i fokus. Adventsstaken og litt julepynt skal også frem. Pakkene til julekalenderen til Jonathan må også fullføres. Jeg og mannen satser på storgevinsten på Flaxlodd kalenderen... ;) 

Så da vet dere hva min helg skal brukes til. Koselige stunder og god mat! Og litt julemusikk ;)

Ha en fantastisk fredag og riktig god helg 

 

#mat #tid #hverdag #mammma #lompe #frukt #mellommåltid #tips #fredag #helg #bakekona #tanker #jul #bakekona

5 kommentarer

HAPPYBITE - Susanne Nesse

28.11.2014 kl.20:54

Åh. for et fint innlegg! Det er så sant det du sier om tiden. Det er så viktig å utnytte den tiden man har, velge bort det som ikke er verdt å bruke tiden sin på, og heller prioritere det som gjør oss glade. "Do more of what makes you happy" er et motto jeg liker, men jeg er ikke flink til å faktisk gjøre det i praksis. Jeg tenker for mye og gjør for lite! Jeg bør så absolutt bli flinkere til å leve i nuet! Desember er en fin måned for akkurat det (etter at eksamenene mine er ferdig, haha), og enda bedre er det å kunne starte et helt nytt år, med helt blanke ark og bare innstille seg på å bli flinkere til å bruke tiden for alt det den er verdt! :-) Ønsker deg ein deilig helg! :-)

Kamilla Haaland

28.11.2014 kl.22:11

så supergodt ut :D

NA

30.11.2014 kl.21:47

Lekkert! =)

-NA, nymfoman sexblogger

Stine

07.12.2014 kl.20:09

Kamilla Haaland: Mm - enkelt og godt! :)

Stine

07.12.2014 kl.20:10

Susanne Nesse: Jeg er veldig godt på å si at jeg nå skal jeg bli bedre osv. Og så havner jeg tilbake til gamle vaner. Man må vel bare tenke oftere over det, så det ikke glemmes :) Nyt desember når eksamener er overstått :) Ha en fortsatt fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits