Hjemmelaget chocolate chip cookie dough proteinbar

Hei!

Og godt nytt r.

Det har vrt veldig stille her p bloggen i det siste. Det er mye som skjer p hjemmebane, og bloggen havner naturlig langt ned p lista.

I skrivende stund str det en mann inne p kjkkenet og monterer opp mitt nye kjkken. Etter ha levd uten kjkken, med 2 barn, i over en uke er det veldig godt at ting begynner komme p plass igjen.

Endelig kommer drmmekjkkenet!

Jeg kommer fremover til vre mye mer aktiv p Instagram som flg meg gjerne der - @bakekona

Proteinbarer er en stor favoritt som mellommltid og fles som en hverdagsdessert - ihvertfall nr det er sjokolade involvert ;)

Oppskrift til 1 proteinbar:

  • 25 gram proteinpulver med vaniljesmak
  • 20 gram mandelmel
  • 20 gram fibersirup gold
  • Vann
  • Sukkerfri sjokolade - jeg brukte 5 gram

Bland proteinpulver og mandelmel sammen. Hakk sjokolade i biter.

Tilsett fibersirup sammen med proteinpulver og mandelmel og gradevis bittelitt vann til alt henger sammen. Mengden vann varierer veldig i forhold til proteinpulveret du bruker. Derfor er det helt umulig skrive en nyaktig mengde p dette.

Kna inn sjokoladebitene mens du former proteinbaren.

Jeg pakker mellomleggspapir rundt baren, for det setter seg ikke fast. S pakker jeg den inn i plast og oppbevarer i kjleskapet til den skal spises.

Lag gjerne et par i slengen!

Lenkene er tilsendt

Jeg varmer ikke opp fibersirupen nr jeg lager proteinbarer. Da fler jeg konsisensen blir for fast.

N er jeg virkelig glad for at kuldeperioden snart er over. Man blir jo helt innestengt nr man ikke kan bevege seg s mye ut pga en baby. Og nr man i tillegg er kjkkenls og alt er et kaos blir dagene lange. Men n blir hverdagen snart normal igjen :)

Ha en strlende torsdag!

#proteinbar #hjemmelaget #trening #kosthold #mamma #fibersirup #funksjonellmat #mat #oppskrift #hverdag #proteinpulver #sunt #bakekona

11 kommentarer

Julie

21.01.2016 kl.10:03

...det s n fryktelig godt ut ;) M lage det en gang, haha ;) Ta gjerne en tur innom min blogg ogs, og gjerne still meg noen sprsml til sprsmlsrunden jeg skal ha ;) Ha en strlende dag videre :)

sceneteppe

21.01.2016 kl.10:06

Skal prve p ikke varme opp sirupen neste gang! Det var smart

Stine

03.02.2016 kl.10:32

sceneteppe: Ja, jeg unngr varme opp sirupen hvis jeg ikke m. Gir s mye luftigere resultat :)

Iselin Rene

21.01.2016 kl.10:12

Den s vanvittig god ut! Prvde lage proteinbar en gang selv, men den ble bare klissete og rar :P Kanskje det gr bedre med fibersirup :)

Stine

03.02.2016 kl.10:33

Iselin Rene: Det kommer ogs veldig an p proteinpulveret du bruker. Jeg sliter veldig med f fine proteinbarer som ikke blir enormt klissete og bare smelter utover hvis proteinpulveret er 100 % whey.

Elisabeth Holm

21.01.2016 kl.10:18

De ser kjempegode ut :) Jeg skal lage snne i morgen. Gleder meg :)

Stine

03.02.2016 kl.10:33

Elisabeth Holm: Mye godt som er sunt ;) Ha en strlende dag :)

Vibeke Hermansen

21.01.2016 kl.20:57

Disse skal jeg prve lage =) Tusen takk :)

Stine

03.02.2016 kl.10:33

Vibeke Hermansen: Bare hyggelig :) Hper de faller i smak :)

Silje

25.01.2016 kl.20:58

Disse ble S vellykket! Tusen, tusen takk for fin oppskrift. Mitt proteinpulver har lite sdme, s jeg tilsatte 1 SS sukrinmelis. Resultatet ble helt fenomenalt :) Veldig lurt ikke varme fibersirupen frst, det gav perfekt konsistens :) Takk igjen!

Stine

03.02.2016 kl.10:35

Silje: Herlig! Jeg sluttet fort varme opp sirupen. Hadde s mye si for resultatet :) Ha en strlende dag! :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits