Kokoskjeks - 2 ingredienser

Hei!

Titter innom med en veldig enkel oppskrift - 2 ingredienser mikses sammen.

For at denne oppskriften skal bli en suksess må du selvfølgelig like både smaken av banan og kokos. For det er nettopp kun dette disse inneholder. En godt moden banan og kokosmasse. Jeg må legge til at sjokolade på toppen er virkelig prikken over i'en, og et nydelig tillegg i oppskriften.

Oppskrift:

  • 1 godt moden banan
  • 100 gram kokosmasse
  • Evt. sukkerfri mørk sjokolade / vanlig mørk sjokolade

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 175 grader (varmluft)

Miks banan og kokosmasse i en foodprosessor, blender eller stavmikser.

Fordel massen utover et bakepapir. Jeg brukte en liten pepperkakeform for å lage sirkler. Du kan også bare legger klatter av massen og trykk ned med en gaffel. 

Stekes midt i ovnen i ca 23-25 minutter. Tiden avhenger av ovnen. Snu de også gjerne halvveis i tiden for en gylden overflate.

Fordel over smeltet sjokolade - Nyt! 









 

Ønsker dere en fortsatt solfylt lille lørdag! Hurra for våren :)

4 kommentarer

Renate Svendsen

28.03.2017 kl.18:25

mmm så digg ut

Helene

29.03.2017 kl.11:33

Hvor lenge holder de seg?

Stine

31.03.2017 kl.22:23

Helene: Holder seg noen dager i kjøleskapet, men kan også fint fryses og tiner fort :)

Nora Piscopo

31.03.2017 kl.11:27

Åå dette så kjempe godt ut!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits