hits

Protein-fluff med 2 ingredienser

Hei!

st p kjkkenet i mange timer er som terapi for meg, samtidig liker jeg oppskrifter som gr fort og som krever lite innsats og f ingredienser. 

Denne oppskriften er akkurat det. F ingredienser, fikser seg selv og passer faktisk helt perfekt etter trening. 

Hurra for sunnere alternativer nr stsuget ankommer :)

Oppskriften gir 1-2 porsjoner, alt etter om du har lyst til dele ;) Bildet viser mengden oppskriften gir, men jeg spiser som regel en hel snn porsjon selv ;)

OPPSKRIFT P PROTEINFLUFFEN:

  • 200 gram frosne br - selv har jeg prvd med bde jordbr og bringebr
  • 10 gram proteinpulver -
  • Evt.litt ekstra stning og en liten skvett melk.

FREMGANGSMTE:

La brene tine litt i bollen. De skal fortsatt vre faste, men mikses bedre om de har ftt tint 10-15 minutter i romtemperatur. Tilsett proteinpulver og evt stning/melk. Jeg bruker en ballongvisp og pisker frst p middels hastighet til brene er most og s over p hy hastighet. Pisk. Pisk, og vips s skjer det magiske. Blandingen blir mer og mer fluffy, og etter noen minutter har blandingen blitt til en utrolig lufting blanding. Jeg blir like fascinert hver gang!

Kan nytes som den er eller sleng p litt ekstra god topping - f.eks. granola, ristet havregryn eller hakket ntter.

Jeg har prvd med forskjellig varianter av proteinpulver, og med vellykket resultat hver gang. Jeg kan anbefale Whey 100 i smaken Vanilla Milkshake fra Bodylab.

Ambassadr for Bodylab

Toppingen jeg har brukt  er dessverre utsolgt hos bodylab.no for yeblikket, men jeg hper virkelig den snart er p lager igjen. 

Den siste tiden har jeg spist dette hver eneste dag. Blitt helt hekta - gubben ogs! Mektig og samtidig friskt og lett. 

Hper den faller i smak hos flere :) 

#kosthold #tips #hverdag #trening #sukkerfri #proteinpulver #sommer #mat #inspirasjons #suntoggodt #bakekona

16 kommentarer

Pernille

05.08.2017 kl.22:02

Det s veldig godt ut, og kjempefine bilder :)
h!

Det der s lekkert OG godt ut!

Stine

10.08.2017 kl.08:16

Etdiktomdagen - MJmettejosteinsdatter: Det er virkelig godt :)

E.A

10.08.2017 kl.00:25

Moser du brene frst?

Stine

10.08.2017 kl.08:15

E.A: Nei, de moses av ballongvispen :)

Brumm

20.08.2017 kl.14:40

Ser s godt ut. Tror fu det finnes noen mulighet for lage dette uten proteinpulver?

Takk for at alt du deler

Stine

30.08.2017 kl.18:09

Brumm: Du kan erstatte det med 2 eggehviter :)

Stine

30.08.2017 kl.18:10

Stine: og litt ekstra stning!

Pia

14.09.2017 kl.12:12

Hei! Holder den seg lenger jo lenger man pisker den? Min blir ganske fort flytende. Brukte whey 100 :)

Stine

18.09.2017 kl.21:08

Pia: Det er viktig at brene ikke er for mye tint. Jo mer vske jo mer flytende, og spesielt nr man bruker whey 100. Et blandingsprotein blir tykkere i konsistens.

Line

16.10.2017 kl.17:19

Hvilken stning bruker du?

Stine

17.10.2017 kl.22:00

Line: Varierer litt - men kan variere mellom natreen / zero melis :)

Kathrine

29.10.2017 kl.20:40

Helt syyyyyyykt godt! Tusen takk for super oppskrift!

Stine

30.10.2017 kl.08:55

Kathrine: S bra! Tusen takk for tilbakemelding - det er s stas :)

Nina

21.11.2017 kl.19:33

Tler denne noen timer i kjleskapet eller m den spises med en gang?:)

Stine

23.12.2017 kl.07:34

Nina: Den m spises med en gang - eller puttes i fryseren og heller bli til is :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com