Syltet rødløk - uten tilsatt sukker

Hei,

Syltet rødløk har fort blitt et fast tilbehør her i heimen, og så fort krukka er tom må en ny porsjon lages. 

Denne har god holdbarhet, så lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang! Og ihvertfall om dere skal være mange til middag.

OPPSKRIFT:

  • 0,5 dl eddik - jeg har brukt hvitvinseddik, men vanlig 7 % eddik / eplecidereddik kan også brukes
  • 1 dl zero sukker fra Bodylab (erstatning for sukker)
  • 1,5 dl vann
  • 1/2 ts fersk revet ingefær (kan sløyfes)
  • 3 rødløk

FREMGANGSMÅTE:

Varm opp eddik, zero sukker, vann og ingefær. Varm opp til kokepunktet og rør rundt til søtningen har løst seg opp. Del rødløken opp i halve skiver. Tilsett rødløken i et glass med lokk. Hell over væsken, og sett i kjøleskapet. 

Lag gjerne dette dagen før så smakene virkelig får kommet frem. Jeg lar den stå minimum 4-5 timer før den spises.

Om det er nødvendig vet jeg ikke, men jeg liker å riste litt på glasset innimellom for å være sikker på at smakene før blandet seg.

Det er også utrolig godt å tilsette finhakket chili for et ekstra sting! 

Ambassadør for Bodylab

Fantastisk tilbehør til alt fra fiskemiddagen, i salat som til fredagstacoen! 

Kremet avokadodressing, som også er tilbehør i salaten over finner du oppskrift på HER.

Sunn og næringsrik mat - enkelt og utrolig godt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits