Sjoko-nicecream med deilig topping

Hei,

Egentlig kan denne oppskriften legges inn under temaet "matprepping. Som regel lager jeg alltid flere porsjoner med "nicecream" nr jeg frst lager. Det samme ble gjort med denne sjokolade-varianten :) 

Jeg er generelt veldig stor tilhenger av lage mer enn en porsjon nr det gjelder det meste - og fryseren har alltid alternativer raskt tilgjengelig. 

I fryseren min finner man blant annet ferdig-preppet:

Proteinpannekaker

Nicecream - sjokolade og vanlig

Ferdigstekt kyllingfileet/annet kjtt

Grnnsaksmos i ulike varianter

Supper 

I tillegg til: br i alle mulig varianter og diverse grnnsaker

 



Det samme prver jeg tenke p nr jeg planlegger middagene vi skal ha. Hva kan jeg lage dobbelt av? 

N nr hverdagen virkelig er i full gang med fotballtrening p junior, lekser, egen trening, husarbeid osv er det ikke alltid tid for st lenge p kjkkenet. Allikevel mener jeg at man lett kan unng raske og usunne lsninger. Nr vi har supper/gryteretter lager jeg som regel alltid to kjeler og fryser ned en middag. Tar opp kvelden fr, og hvis man da har ferdig-preppet proteinkilde i fryseren ogs tar det ikke lange tiden fr en deilig og sunn middag str p bordet. 

N til sjokoladeis - mektig og god!

OPPSKRIFT 2-3 porsjoner:

  • 300 gram godt modne bananer (3 mellomstore bananer)
  • 2-3 ss kakao - jeg bruke rkakao, men du kan ogs bruke vanlig bakekakao
  • 1 klype havsalt - gir et litt sting mot det ste
  • 1 ss zero gold/sukrin gold - kan slyfes, men gir en god dypere sdme

FREMGANGSMTE:

Skrell banan, skjr i biter og frys. Jeg hamstrer bananer p butikken og fyller alltid opp fryseren nr bananen har blitt godt modne.

Kjr frossen banan og de andre ingrediensene sammen i en food prosessor / kraftig blender.

Jeg dele opp mengden i 3 - spiste en med en gang og fryste ned 2 porsjoner i frysebokser. 

S er det bare sl seg ls med topping - eller bare spise den som den er.

Jeg gikk for zero topping sirup i smaken chocolate og break up proteinsjokolade i smaken crispy milk chocolate

Jeg m si at det er ekstra motiverende kunne spise en skl som dette her samtidig som jeg ser at mlene mine i forhold til kropp og trening gr riktig vei. Jeg tror det er en viktig brikke for meg - jeg elsker maten jeg spiser og fler ikke at jeg "ofrer" noe p vei ned i fettprosent og sterkere kropp. 

#jatildesserthverdag 

6 kommentarer

julietalivstil

22.10.2017 kl.22:46

s god ut☻

Stine

25.10.2017 kl.21:49

julietalivstil: Perfekt hverdagskos :)

elisebr

23.10.2017 kl.10:14

S godt det s ut! :)

Stine

25.10.2017 kl.21:48

elisebr: Ja, det er en stor favoritt! :)

Madeleine

24.10.2017 kl.19:43

Hei! Lurer p om bodylab sine proteinpulver whey er gode bruke i bakeverk, havregrt, lapper og diverse ? Lurer ogs p hvilken smak du foretrekker? :D I tillegg vil du si at de proteinpulverene er gode nr du ogs skal ned i vekt men vil bygge muskler?

Stine

25.10.2017 kl.21:56

Madeleine: Hei! Jeg bruker det proteinpulveret i det meste - pannekaker, havregrt, smoothie, fluff, muffins overnight oats osv. Et blandingspulver gir et mer saftigere resultatet enn et wheypulver - s man m passe p vskemengden. Vanilje er nok det mest allsidige pulveret, da det passer til alle smaker.

Selv er jeg veldig svak for blant annet smakene salted caramel, vanilla milkshake, proteinella og cookies n cream.

Som alltid er det mange meninger om behovet for proteinpulver. Selv elsker jeg det, og bruker det daglig i mitt kosthold. Havregrten blir til en nydelig dessert skl og behovet for annet stt hverdagen blir dekket av enkle godsaker laget med proteinpulver. Dette pulveret er lett fordyelig og ogs veldig bra sammensatt til innta etter en treningskt. Jeg bruker det blant i proteinpannekakene, som jeg har til frokost hver eneste dag, havregrten og fluffen til kveldskosen :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits