Skogsbær-proteinfluff - med eller uten proteinpulver

Hei,

Titter innom med en fast gjenganger i mitt kosthold om dagen - bærfluff!

Jeg foretrekker den med proteinpulver på grunn av sødmen den gir, men med litt ekstra søtning kan du fint lage en proteinrik bærfluff uten også. Jeg vet at proteinpulver ikke er en del av kostholdet til mange.

Oppskriften er enkel, men krever en kjøkkenmaskin eller mikser med visp.

Oppskrift:

  • 200 gram frosne bær - jeg brukte en blanding av blåbær, bringebær og jordbær
  • 1-2 eggehviter
  • Søtning - f.eks zero melis
  • Ønsket topping

Fremgangsmåte:

La bærene tine litt, men de skal fortsatt ha en frossen kjerne. Tilsett bær, eggehvite og søtning i bakebollen og kjør på høy hastighet. Etter et par minutter har blandingen blitt til en luftig bærkrem. 

Topp med det du måtte ønske - det er godt med litt crunch, som f.eks hakket nøtter eller kjeks, ristet havregryn, granola eller sjokolade

På denne varianten har jeg også toppet fluffen med en bærsaus - som bare består av tinte bringebær most sammen med søtning.

Ambassadør for Bodylab

Jeg spiser selv hele bakebollen med fluff for meg selv hver kveld - gubben lager sin egen.

Men - det er en fin og enkel hverdagsdessert å dele med noen etter middagen eller som kveldskos :)

Spises umiddelbart før blandingene smelter helt.

 

#kosthold #mat #hverdag #trening #livsstil #sukkerfri #livsstil

2 kommentarer

Cecilie kristiansen

08.11.2017 kl.23:19

Å dette må prøves. :-)

Karoline Brekkan

09.11.2017 kl.17:40

Det så himmelsk ut!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits