Enkel tunfisksalat

Hei,

Jeg jobber meg stadig igjennom "ukjente" matvarer, og tunfisk er ikke en matvare som har vrt en del av kostholdet mitt tidligere. 

Jeg har vel alltid hatt litt den "kattemat"-holdningen, og jeg m si at jeg fortsatt fikk litt den flelsen da jeg pnet boksen. Allikevel har jeg ftt en s stor nysgjerrighet for utforske matvarer.

Skal du gjennomg en endring er det blant annet viktig at man nettopp endrer mten man tenker p og tar andre valg. Hvis ikke faller man rett tilbake til gamle vaner og rutiner. Jeg synes det er s gy se hvordan jeg har endret meg fysisk og mentalt de siste mnedene - cm forsvinner fra kroppen og denne gangen henger huet med i prosessen ogs! 

Nok om det - tid for mat! 

Jeg toppet noen agurkskiver med tunfisksalaten - men den er ogs god p f.eks riskaker, annen kjeks eller i lomper/speltlompe-chips. 

INGREDIENSER:

  • Tunfisk - i vann
  • Dressing* - gresk yoghurt, lettrmme, creme fraiche eller lignende
  • Finhakket rdlk
  • Vrlk - kutter i tynne skiver
  • Litt ekstra krydder - hvitlk, chili, pepper og persille
  • Sitronsaft

*Jeg kom over denne dressingen en handel tur p Coop Obs, og mtte prve den. Den var god p smak, men jeg tilsatte litt ekstra krydder allikevel. Neste gang skal jeg lage min egen dressing, og prve med litt andre krydder.

FREMGANGSMTE:

Bland ingrediensene sammen, og smak til med krydder.

Jeg lagde av en halv boks tunfisk og et par spiseskjeer dressing. 

Det er bare vre kreativ og bruke matvarer man har/liker. Tomat er nok sikkert godt blande inn ogs 

Fru skeptisk ble virkelig overrasket over hvor godt det var, og kommer helt klart til spise det igjen - i tillegg har jeg flere andre varianter allerede planlagt at jeg m prve ut.

Og tips tas alltid gjerne i mot :)

Ta i mot utfordringer med et pent sinn, og fokuser mindre p nei/kan ikke/klarer ikke. 

Ofte sier jeg nettopp dette til snnen min, og tar meg selv i ikke si det til meg selv:

Skal du lre noe nytt m du ve og ve. Noen ting tar lenger tid, men gir du ikke opp er det utrolig hva du kan f til. 

Jeg har allerede blitt en bedre utgave av meg selv - og moroa har s vidt begynt! 

3 kommentarer

julietalivstil

11.11.2017 kl.21:28

Ser godt ut☺

Lilli

11.11.2017 kl.21:34

Det s godt ut :)

Cecilie kristiansen

11.11.2017 kl.21:52

Dette s kjempe lekkert ut :-)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits