hits

Proteinrike "oreokuler"

Hei,

Lille lrdag og julekos. Nok en enkel oppskrift med kun 2 ingredienser, men du kan lett slenge p et par ingredienser til for lfte den enda et par hakk.

Farlig godt, og m oppbevares lengst inn i kjleskapet snn at man glemmer innimellom at den str der. Hvis ikke blir boksen tom p veldig kort tid.

For unng for mye kliss krever dessverre denne oppskriften litt tlmodighet.

Men jeg lover - den som venter p noe godt venter ikke forgjeves!

Disse godsakene inneholder f ingredienser, men som med de fleste oppskrifter kan de gjres litt mer avanserte. 

INGREDIENSER:

  • 2 poser Protein O's
  • 150 gram philadelphia - light eller vanlig
  • 1 ts bakekakao - kan slyfes,men gir en mrkere sjokoladesmak

FREMGANGSMTE:

Dette kan gjres p flere mter - smooth eller crunchy.

Smooth: Kjr alle ingrediensene sammen i en food prosessor.

Crunchy: Knus bare kjeksen i en food prosessor eller bare hamrer ls til de er knust, og s rrer du inn kremosten.

Sett blandingen i kjleskapet slik at den fr satt seg. Jeg lot min st over natten, men noen timer holder nok. Blandingen blir helt fast nr det fr sttt lenge nok. Det er da lettere og mindre grisete trille kuler.

Trill kuler av blandingen. Gjr det fort eller oppbevar deler av blandingen i kjleskapet underveis for at prosessen skal vre minst mulig grisete. Du kan ogs trykke blandingen ned i sjokolade-silkomformer hvis du har det. 

Sett tilbake i kjleskapet, og disse m ogs da selvflgelig oppbevares i kjleskapet. 

En enda mer fancy versjon:

Smelt sukkerfri sjokolade og dypp kulene i sjokoladen. Du kan ogs bare dekorere litt smeltet sjokolade p toppen. 

Ambassadr for Bodylab

Dette er virkelig noen godsaker for alle oreo-elskere!

Hper de faller i smak hos flere :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com