hits

Proteinrike "oreokuler"

Hei,

Lille lørdag og julekos. Nok en enkel oppskrift med kun 2 ingredienser, men du kan lett slenge på et par ingredienser til for å løfte den enda et par hakk.

Farlig godt, og må oppbevares lengst inn i kjøleskapet sånn at man glemmer innimellom at den står der. Hvis ikke blir boksen tom på veldig kort tid.

For å unngå for mye kliss krever dessverre denne oppskriften litt tålmodighet.

Men jeg lover - den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

Disse godsakene inneholder få ingredienser, men som med de fleste oppskrifter kan de gjøres litt mer avanserte. 

INGREDIENSER:

  • 2 poser Protein O's
  • 150 gram philadelphia - light eller vanlig
  • 1 ts bakekakao - kan sløyfes,men gir en mørkere sjokoladesmak

FREMGANGSMÅTE:

Dette kan gjøres på flere måter - smooth eller crunchy.

Smooth: Kjør alle ingrediensene sammen i en food prosessor.

Crunchy: Knus bare kjeksen i en food prosessor eller bare hamrer løs til de er knust, og så rører du inn kremosten.

Sett blandingen i kjøleskapet slik at den får satt seg. Jeg lot min stå over natten, men noen timer holder nok. Blandingen blir helt fast når det får stått lenge nok. Det er da lettere og mindre grisete å trille kuler.

Trill kuler av blandingen. Gjør det fort eller oppbevar deler av blandingen i kjøleskapet underveis for at prosessen skal være minst mulig grisete. Du kan også trykke blandingen ned i sjokolade-silkomformer hvis du har det. 

Sett tilbake i kjøleskapet, og disse må også da selvfølgelig oppbevares i kjøleskapet. 

En enda mer fancy versjon:

Smelt sukkerfri sjokolade og dypp kulene i sjokoladen. Du kan også bare dekorere litt smeltet sjokolade på toppen. 

Ambassadør for Bodylab

Dette er virkelig noen godsaker for alle oreo-elskere!

Håper de faller i smak hos flere :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com