hits

Proteinrik "softis" med 3 ingredienser

Hei,

Og et riktig godt nyttår! 

Det er utrolig hvor mye jeg har lært i året som gikk, og som jeg vil ta med meg videre i 2018. Jeg har flere spennende mål, og er allerede godt i gang. 

Håper dere er klare for mer inspirasjon dette året? :)

INGREDIENSER:

FREMGANGSMÅTE:

Tilsett ingrediensene i en blender som knuser is lett. Siden det er lite væske er det viktig at den er sterk nok til å knuse is.

Kjør alt sammen. Det tar litt tid før blandingen går fra "slush" til "softis". Jeg opplevde at det hjalp å tilsette en liten skvett melk etter at blandingen har kjørt seg sammen. Pass på væskemengden. Mer væske - gir mer flytende konsistens. 

Ambassadør for Bodylab

TOPPING:

Bodylab Zero sjokoladesaus og sukkerfri mørk sjokolade.

Så utrolig godt - og faktisk veldig mettende. Søtsuget ble helt klart dekket, og denne måtte lages to dager på rad + til gubben!

Nytt år - nye produkter fra Bodylab 

Jeg husker fortsatt sommeren for halvannet år siden virkelig håpet på at Bodylab skulle komme til Norge, etter at jeg ble hektet på salt karamell-sausen deres. Det er derfor veldig gøy vi nordmenn har tatt i mot dette danske merket med åpne armer, og at 2018 vil by på mange spennende produkter.

Se på den konsistens! Helt utrolig godt. 

Denne smelter fort, så det nyt den med en gang.

Du kan også lage den, og putt den i fryseren. Da vil det krystallisere seg hvis du ikke rører jevnlig. Smaken er fortsatt nydelig!

#jatildesserthverdag

6 kommentarer

Cecilie kristiansen

03.01.2018 kl.19:02

Å dette så virkelig spennende ut. Hvor får du kjøpt det protein pulveret der ?

Stine

03.01.2018 kl.21:37

Cecilie kristiansen: Det ligger direktelink i innlegget :)

cathri

04.01.2018 kl.23:15

Dette så kjempegodt ut :) må nok testes

Stine

05.01.2018 kl.12:48

cathri: Utrolig godt :)

Mariell

12.01.2018 kl.19:29

Hvor mange isbiter brukte du? Prøvde den i dag og den minnet mer om en proteinshake i konsistensen enn is. Men smaken var veldig god :)

Stine

12.01.2018 kl.19:49

Mariell: Et helt brett - 12 stk ?? Flere isbiter - tykkere konsistens, men krever også mer av maskinen

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com