hits

Proteinrik "softis" med 3 ingredienser

Hei,

Og et riktig godt nyttr! 

Det er utrolig hvor mye jeg har lrt i ret som gikk, og som jeg vil ta med meg videre i 2018. Jeg har flere spennende ml, og er allerede godt i gang. 

Hper dere er klare for mer inspirasjon dette ret? :)

INGREDIENSER:

FREMGANGSMTE:

Tilsett ingrediensene i en blender som knuser is lett. Siden det er lite vske er det viktig at den er sterk nok til knuse is.

Kjr alt sammen. Det tar litt tid fr blandingen gr fra "slush" til "softis". Jeg opplevde at det hjalp tilsette en liten skvett melk etter at blandingen har kjrt seg sammen. Pass p vskemengden. Mer vske - gir mer flytende konsistens. 

Ambassadr for Bodylab

TOPPING:

Bodylab Zero sjokoladesaus og sukkerfri mrk sjokolade.

S utrolig godt - og faktisk veldig mettende. Stsuget ble helt klart dekket, og denne mtte lages to dager p rad + til gubben!

Nytt r - nye produkter fra Bodylab 

Jeg husker fortsatt sommeren for halvannet r siden virkelig hpet p at Bodylab skulle komme til Norge, etter at jeg ble hektet p salt karamell-sausen deres. Det er derfor veldig gy vi nordmenn har tatt i mot dette danske merket med pne armer, og at 2018 vil by p mange spennende produkter.

Se p den konsistens! Helt utrolig godt. 

Denne smelter fort, s det nyt den med en gang.

Du kan ogs lage den, og putt den i fryseren. Da vil det krystallisere seg hvis du ikke rrer jevnlig. Smaken er fortsatt nydelig!

#jatildesserthverdag

6 kommentarer

Cecilie kristiansen

03.01.2018 kl.19:02

dette s virkelig spennende ut. Hvor fr du kjpt det protein pulveret der ?

Stine

03.01.2018 kl.21:37

Cecilie kristiansen: Det ligger direktelink i innlegget :)

cathri

04.01.2018 kl.23:15

Dette s kjempegodt ut :) m nok testes

Stine

05.01.2018 kl.12:48

cathri: Utrolig godt :)

Mariell

12.01.2018 kl.19:29

Hvor mange isbiter brukte du? Prvde den i dag og den minnet mer om en proteinshake i konsistensen enn is. Men smaken var veldig god :)

Stine

12.01.2018 kl.19:49

Mariell: Et helt brett - 12 stk ?? Flere isbiter - tykkere konsistens, men krever ogs mer av maskinen

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com