hits

Søtpotet-toast

Hei,

Dagens matinspo er en nydelig og mektig søtsak. 

Veldig enkelt, topping etter ønske - og kan forsåvidt også gå under "matprepping"

Søtpotet er virkelig en fantastisk rotgrønnsak, og spises ukentlig i ulike varianter hver uke.

Klassiske smaker som dekker søtsuget - en skikkelig god hverdagsdessert. 

Jeg har sett mange steder at andre putter skivet søtpotet i brødristeren. Selv har jeg ikke prøvd den varianten, og holder meg til stekeovnen. 

Det hele er altså ganske enkelt. Lag mange "skiver", og oppbevar de i kjøleskapet. 

INGREDIENS:

  • Søtpotet

 

FREMGANGSMÅTE:

Sett stekeovnen på 200 grader.

Søtpotet skjæres i skiver på ca 1 cm tykkelse, og legges på bakepapir på et bakebrett. 

Stekes midt i ovnen i ca 20-25 minutter. Snu gjerne på søtpoteten underveis. Steketiden varierer fra ovn og tykkelse på skivene.

De skal være møre, men ikke for godt stekte. Da forblir de mest saftige. 

TOPPING:

Venstre: super smooth peanøttsmør, sukrin gold, bananskiver og salt karamell saus

Høyre: smooth & creamy proteinella, bananskiver og kakaonibs

Et litt dryss kanel kan også anbefales på peanøttsmør-versjonen.

Ambassadør for Bodylab

Legg skiver i en matboks og smør på ønsket topping - perfekt som tilbehør til lunsj eller som en mellommåltid på jobbb/skole! 

Disse holder seg helt fint noen dager i kjøleskapet.

Perfekt mat rett før trening også. Sunne og gode karbohydrater før en tung styrkeøkt. Nok påfyll er viktig og nødvendig for selve treningen og for å bevare muskelene man ønsker å bygge.

2 kommentarer

Victoria - www.viczot.blogg.no

04.02.2018 kl.18:31

Oi så spennende! Det må jeg prøve en dag!

Stine

04.02.2018 kl.18:37

Victoria: Virkelig gode smaker! :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com