hits

Kveldssnacks

Reklame | Norgesglasset

Hei,

Titter innom med et raskt tips på et sunt mellommåltid/kveldskos.

Crispy lompechips, grønnsaker og en frisk urtedressing.

Dette er også noe du fint kan lage i større mengder.

Kutt opp grønnsaker, og oppbevar i en boks/plastpose i kjøleskapet.

Lag et par brett med lompechips på en gang, og oppbevar i en glasskrukke eller kakeboks.

Rør sammen en stor porsjon dressing - perfekt tilbehør til grillmaten som til dipp.


Når man først er i gang på kjøkkenet tar det ofte ikke mye ekstra tid å lage litt ekstra! 

Lompechips:

Forvarm ovnen på 170 grader varmluft. Kutt ønsket mengde lomper opp i trekanter. Fordel utover en eller to stekerister. Strø evt litt salt eller andre krydder for litt ekstra smak. Stek i ca 9-10 minutter til de begynner å bli gyldne i kantene. Skru varmen i ovnen av, og la de "tørke" til de har blitt sprøe uten ekstra varme.

Urtedressing:

Jeg brukte yoghurt naturell, men her er det bare å bruke det du foretrekker - gresk yoghurt, lettrømme, mager kesam e.l

Smak til med gressløk, persille, hvitløkspulver, sitronsaft, maldonsalt og kvernet pepper.

Grønnsaker:

Kutt opp det du har og liker.

Inviter noen på kveldskos og server snacksen i små porsjonsglass! Så dekorativt.

Dette er forsåvidt et perfekt tilskudd på matbordet til festlige lag. 

Norgesglassene er tilsendt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com