januar 2016

Hjemmelaget chocolate chip cookie dough proteinbar

Hei!

Og godt nytt år.

Det har vært veldig stille her på bloggen i det siste. Det er mye som skjer på hjemmebane, og bloggen havner naturlig langt ned på lista.

I skrivende stund står det en mann inne på kjøkkenet og monterer opp mitt nye kjøkken. Etter å ha levd uten kjøkken, med 2 barn, i over en uke er det veldig godt at ting begynner å komme på plass igjen.

Endelig kommer drømmekjøkkenet! 

Jeg kommer fremover til å være mye mer aktiv på Instagram som følg meg gjerne der - @bakekona

Proteinbarer er en stor favoritt som mellommåltid og føles som en hverdagsdessert - ihvertfall når det er sjokolade involvert ;)

Oppskrift til 1 proteinbar:

  • 25 gram proteinpulver med vaniljesmak
  • 20 gram mandelmel
  • 20 gram fibersirup gold
  • Vann
  • Sukkerfri sjokolade - jeg brukte 5 gram

Bland proteinpulver og mandelmel sammen. Hakk sjokolade i biter. 

Tilsett fibersirup sammen med proteinpulver og mandelmel og gradevis bittelitt vann til alt henger sammen. Mengden vann varierer veldig i forhold til proteinpulveret du bruker. Derfor er det helt umulig å skrive en nøyaktig mengde på dette. 

Kna inn sjokoladebitene mens du former proteinbaren.

Jeg pakker mellomleggspapir rundt baren, for det setter seg ikke fast. Så pakker jeg den inn i plast og oppbevarer i kjøleskapet til den skal spises.

Lag gjerne et par i slengen!  

Lenkene er tilsendt

Jeg varmer ikke opp fibersirupen når jeg lager proteinbarer. Da føler jeg konsisensen blir for fast.

Nå er jeg virkelig glad for at kuldeperioden snart er over. Man blir jo helt innestengt når man ikke kan bevege seg så mye ut pga en baby. Og når man i tillegg er kjøkkenløs og alt er et kaos blir dagene lange. Men nå blir hverdagen snart normal igjen :)

Ha en strålende torsdag!

 

#proteinbar #hjemmelaget #trening #kosthold #mamma #fibersirup #funksjonellmat #mat #oppskrift #hverdag #proteinpulver #sunt #bakekona

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com

hits