hits

november 2013

Fylt squash og paprika - Marmorerte proteinpannekaker

Jeg er vel ikke den eneste som har ftt med meg at det kun er en mned igjen til julaften? :)

S i tiden fremover blir det mer jul her p bloggen ogs! Jeg har nok tyvstartet litt allerede.. ;) Vi snakker bakst, tips, desserter osv!

P fredag hadde vi denne enkle middagen.

Squash og paprika fylt med kyllingkjttdeig og toppet med ost.

Paprika og squash delt i to, og innmaten ble tatt ut.

Kyllingkjttdeig stekt i panna med en boks hermetiske tomater, oregano, salt, pepper, hvitlk, paprikapulver og chili.

Fyll squash og paprika med kjttfyllet, og topp med ost. Bakes i ovnen p 200 grader i 20-25 minutter.

P squashen hadde jeg jarlsberg, og p paprikaen hadde jeg mozzarella.

Du kan selvflgelig servere ris/quinoa ved siden av. Eller rett og slett fylle grnnsakene med denne nydelige gryteretten.

Og s til et lite trn - n som matlysten er tilbake!

Sjokolade og gresskar-proteinpannekaker!

Grunnoppskriften er denne.

Jeg brukte hjemmelaget gresskarpur istedenfor fruktmos, og blandet halvparten av rra med en god ts kakao. Jeg tilsatte litt ekstra med kanel ogs.

Da jeg skulle steke de la jeg en skje av den lyserra i stekepannen, og en skje med den mrke rra opp. S smurte jeg blandingen litt utover i panna, og p denne mten marmomerte de seg.

Toppet med gresk yoghurt blandet med en skje gresskarpur og litt sukrin melis.

Dere.. Jeg klr i fingrene etter f ut neste giveaway - s den kommer i lpet av uka.

Dere kan f to hint: iHerb + gavekort

Ikke avslrende i det hele tatt.. ;)

Men dette hres vel bra ut?

#sukkerfri #sukringold #funksjonellmat #oppskrift #jatildesserthverdag #pannekaketrn #pannekake #proteinpannekake #proteinrik #proteinpulver #kokosmel #iherb #gresskar #bakekona #muskelmat #middag #paprika #kylling

Nydelig og saftige oppned-muffins!

Noen husker kanskje denne kaken? Det er en utrolig nydelig kake, som jeg rett og slett ikke har klart glemme.

S for en liten stund siden kjente jeg at det var p tide gjre noe med dette savnet.

Resultatet er en lignende versjon i muffinsformer! Som jeg har laget mange ganger i det siste!

Perfekt kveldskos p en veldig kjlig hstkveld! Snart begynner vi p den frste vintermneden dere..

Oppskrift p fire stykker:

  • 50 gram kakemix fra funksjonell mat**
  • 1 ts sukrin gold
  • 60 gram mager kesam - evt melk, men da gjerne 0,5 dl.
  • 1 eggehvite
  • Sukrin/sukrin gold
  • Fronse br

**Erstatt litt av kakemixen med proteinpulver med vaniljesmak for en mer proteinrik versjon.

Sett stekeovnen p 175 grader. Bland sammen kakemixen, sukrin gold, mager kesam og eggehvite. Bland alt godt sammen. Str litt sukrin eller sukrin gold i bunnen av fire muffinsformer. Legg nsket br i bunnen. Jeg brukte blbr og knuste bringebr. Legg en god skje med rre opp brene.

Stekes midt i ovnen i 10-15 minutter .Alt avhenger av hvor mye du fyller formene med br og rre.Og litt p ovnen du steker i :)

La de f avkjle seg i minst fem minutter slik at brene fr satt seg sammen med muffinsene.

Vipp de ut av formene. Jeg fortrekker som alltid bake i silikonformer, og dermed er det veldig enkelt ta de ut.

Over p et fat. Dryss litt sukrin melis p toppen - bde for synet og for litt eksta stsmak.

Gresk yoghurt blandet med litt sukrin melis og vaniljepulver er veldig friskt og godt til.

Mager kesam vanilje, is eller Yoplait dobbel 0 % vanilje er andre gode alternativer!

En lun dessert som er frisk, st og mektig!

Kakemixen er glutenfri, og med laktosefri yoghurt kan de lett lages for passe for de som m unng det ogs :)

Er dere klare for helg?

Og dere.. Jeg holder p med en helt fantastisk Giveaway til dere! Helt perfekt n fr jul! :)

God helg! :)

#sukkerfri #jatildesserthverdag #glutenfri #kakemix #sukringold #funksjonellmat #br #sukrinmelis #yoghurt #proteinrik #mager #kesam #kveldskos #bakst #sunt #bakekona #oppskrift

Sjokolade-havremuffins med ostekrem.

Husker dere frokosten Kato fikk p farsdagen?

Jeg tenkte jeg skulle dele med dere oppskriften p muffinsene - for de var gode de!

Jeg lagde dobbel porsjon av rra, s det ble mange muffins! Og alle forsvant i lpet av dagen ;)

Jeg brukte gresskarmuffinsene med ostekrem som inspirasjon - og gjorde de om til en sjokoladevariant.

Oppskrift:

Sjokoladerra:

  • 100 gram havremel - jeg maler selv av havregryn
  • 20-25 gram proteinpulver med sjokoladesmak
  • 2 ss sukrin gold
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kakao hvis du nsker en tydeligere sjokoladesmak - og enda mer kakao hvis du ikke bruker proteinpulver.
  • 2 eggehviter
  • 1-1,5 dl melk - mengden kommer an p proteinpulver eller ei. Rra skal vre ganske tykk.

"Ostekremen":

  • 60 gram philadelphia light
  • ca 4 ss melk
  • 1 ts sukrin melis

Sett stekeovnen p 175 grader.

Bland sammen alle ingrediensene til sjokoladerra. La den st litt p benken og svelle, mens du blander samme ingrediensene til ostekremen.

Start med legge 1 god ss rre i hver muffinsform. Jeg fikk vel 9 muffins totalt av denne rra. Legg s ostekremen og sjokoladerra lagevis. Avslutt med sjokoladerra.

Dra en kniv eller gaffel litt rundt i formen slik at lagene blander seg litt.

Stekes midt i ovnen i 12-15 minutter.

La de avkjle seg noen minutter fr du spiser, slik at ostekremen fr satt seg.

Nydelig for seg selv - men ogs godt med litt Walden Farms chocolate syrup - for de som liker den ;)

"Ostekremen" er ganske flytende nr du heller den opp i formen, men stivner en del nr det blir stekt.

Jeg elsker disse silikon-koppene jeg har kjpt p Ebay. S dekorative!

Her er link til en selger som har slike kopper. Ca 35 kroner for 4 stykker, med fat! h - som jeg elsker Ebay ;)

Toppet med en skje Yoplait dobbel 0 % vanilje og litt Walden Farms chocolate syrup.

Kveldskos til the Voice eller hva dere ser p en fredagskveld? For i dag er det fredag!

Jeg vet jeg har lovet dere mange innlegg - iHerb, bakevarer, Ebay osv. Og jeg jobber med flere innlegg p en gang! Men.. Dere som blogger vet det at ting kan ta tid. legge til direkelinker, redigere bilder osv. Og den siste tiden har private ting vrt min prioritet :) Snn er livet! Og det regner jeg med dere lett kan forst. Jeg har ogs noen spennende prosjekter p gang, som dere tidsnok vil f vite om. Spennende saker! ;)

Minner om Facebook-siden for dere som ikke vet at bloggen ogs har det! :)

En ny liten giveaway er ogs planlagt . Men den holder jeg p litt til.

S snart dere - da vil det skje mye p en gang!

GOD HELG!

#sukkerfri #sukringold #funksjonellmat #oppskrift #jatildesserthverdag #proteinrik #proteinpulver #sjokolade #havremuffins #iherb #vektklubb #havremel #havregryn #fiberrik #bakekona #frokost

Squashgetti bolognese, eple-pannekaker og gresskar-mouss

Ja, her er det mye forskjellig p menyen!

Jeg har det siste ret ftt et helt annet og mer pent sinn i matverden. Og jeg elsker det!

Fr rynket jeg p nesen bare noen puttet lk, paprika og ihvertfall tomat i maten jeg skulle spise. N koser jeg meg med bare spise tomat. Jeg gir all mat en sjanse, og lar meg stadig overraske over smakskombinsjoner og nye matretter.

Det har nok mye med at jeg har endret holdningene mine. Med lk f.eks. Bare lukten var et problem fr. Men s begynte jeg tilsette det i maten, startet med sm biter og n kan jeg ogs spise biter av bare r lk. Jeg husker ogs frste gang jeg smakte mager kesam. "Fysj.. Jeg savner rmma til tacoen". Det gjr jeg ikke lenger.

Mange tenker kanskje at endre livsstil betyr at man m ofre utrolig mye. Smak - stsaker - bakst - deilige middager. Det har jeg lrt de siste rene at er helt feil! Igjen - balanse! Noen ganger krever enkelte retter mer kaloririke matvarer, men da handler det om alt med mte og kanskje mer av f.eks grnnsaker.

Stsaker og bakst m absolutt ikke ofres - og det hper jeg at dere kan se med mye av det jeg deler her. Det handler igjen om valg - og selvflgelig mengder. Enten du vil ha en sunn og balansert livsstil eller nsker g ned i vekt, s kan du fortsatt ha bakeforkleet p og eksperimentere p kjkkenet.

Jeg har n et mye mer fargerikt - nringsrikt - spennende - eksperimenderende og smaksrikt kosthold enn bare for ett r siden.

"Gammel vane er vond vende" - Joda, men med en pen og positiv tankegang er det mye lettere!

Det var noen tanker fra dagens "tanketank" ;) S n til maten:

Hjemmelaget bolognese med "squashgetti" og mager kesam.

Du kan bruke en fancy juliennekutter for rive squash, eller bare rive den p langs p et grovrivjern.

Nr vi er inne p rivjern!

Havrepannekaker som smaker som eplekake.

Oppskrift:

  • 50 gram havremel - jeg maler selv av havregryn
  • 1 ss sukrin gold
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 ts kanel
  • Evt en liten klype kardemomme og litt vaniljepulver - begge deler kan slyfes
  • 1 eggehvite
  • 2-3 ss revet eple - egentlig s mye du selv nsker.
  • ca 0,6 dl melk

Bland alle ingrediensene, og la rra svelle noen minutter p benken.

Stekes p middelssterk varme. Jeg bruker ikke noe fett i panna, men det er fordi jeg vet de ikke vil feste seg nr jeg steker. Dette kommer litt an p panna du bruker.

Nr pannekakene stivner litt p toppen og fr sm hull er de klare for snus.



Mellom lagene har jeg Yoplait dobbel 0 % vanilje. Toppet med litt mer revet eple og kanel.

Man kan s vidt se biter av revet eple inni pannekakene ;) Saftige saker dette her!

Gresskar-isen jeg la ut forrige uke kan lett bli til en mouss!

Og er en mektig porsjon!

Oppskrift:

  • 100 gram gresk yoghurt naturell
  • 100 gram gresskarpur -hjemmelagetellerhermetisk
  • 1/2 ts"pumpkin spice"- eller en liten dsj kanel, ingefr, nellik og muskatntt
  • 1 god ss sukrin gold - eller sukrin melis.
  • 2 gelatinplater
  • 2 ss vann

Legg gelatinplatene i skl med vann, slik at de blir myke. Bland sammen yoghurt, gresskarpur, "pumpkin spice" og sukrin gold. Nr platene har blitt myke lses de opp i 2 ss kokende vann. Tilsett gelatinblandingen i yoghurten mens du rrer rundt. Hell oppi nsket skl, og sett i kjleskapet.

Jo lenger den fr st, jo fastere blir den, ca 1 time gjr susen.

Pannekaker til frokost? Squashgetti til middag? Og mouss til dessert?

#jatildesserthverdag ;)

Jeg m innrmme en ting - jeg er i skikkelg julemodus. Jeg tenker p juleting hver dag n. Men s holder jeg ogs p med et par spennende greier om dagen, s det er nok kanskje litt derfor. Dere har mye godt i vente! ;)

Ha en fortsatt fin kveld :)

#sukkerfri #dessert #mat #pannekaketrn #havremel #eple #squash #middag #oppskrift #trening #bakekona #mat

Mager "pumpkin pie" og en smaktbit p sunn julekos

God kveld!

Mandagen er godt i gang, og jeg har en date med spinningsykkelen fr kvelden er over!

En motivasjonsgreie jeg har for meg selv er at jeg finner en serie eller flere jeg vil flge med p, og setter den p opptak p dekoderen i kjelleren. S gir meg selv en regel om at jeg kun fr se p disse nr jeg sitter p spinningsykkelen eller gjr annen trening. Dermed fr jeg et ekstra litt spark i baken til f gjennomfrt en treningskt! Ihvertfall hvis det jeg flger med p er veldig spennenede! ;) Noen ganger blir jeg til og med sittende lenger p sykkelen, fordi jeg vil f med meg slutten av det jeg har begynt p.

S det kan vre et tips til dere som trenger en ekstra liten dytt! I tillegg fler jeg at tiden gr mye fortere - vips har jeg gjennomfrt en times trening! Du trenger ikke en spinningsykkel for f gjennomfrt en god treningskt! Styrketrening med vekter eller egenvekt, rockering, hoppetau, treningsball. Mulighetene er mange :)

Men til oppskriften! :)

"Pumpkin pie"

Jeg mtte jo selvflgelig slenge sammen noe snt med all gresskarpuren!

Dette er en veldig mager versjon, som mangler det mange kanskje liker best - nemlig skorpa/bunnen.

En pai uten bunn! nsker du en bunn, heller du bare fyllet opp den fr du steker :)

Oppskrift - 6 porsjoner:

  • 40 gram fibra fullkornsmel
  • 30 gram sukrin
  • 40 gram sukrin gold
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1 ts "pumpkin spice"
  • 100 gram gresk yoghurt naturell - eller mager kesam
  • ca 425 gram gresskarpur - jeg brukte like mye som det det er i en vanlig boks med gresskarpur fra iHerb
  • 1 eggehvite

Sett stekeovnen p 175 grader. Bland sammen alle ingrediensene, og hell oppi en kakeform.

Stekes midt i ovnen i ca 35-40 minutter. Tiden avhenger litt av hvor stor form du bruker. Stikk gjerne en kniv eller kakepinne i midten for sjekke.

Avkjl - og sett i kjleskapet til den er ordentlig kald - noen timer, men gjerne over natten.

For en deilig lukt det ble i heimen da denne stekte! Bildet ovenfor viser en "au naturel"-versjon.

Veldig god i seg selv - og jeg savnet ikke en bunn.

Yoplait dobbel 0 % vanilje er veldg friskt og godt til!

Enda bedre ble det med et dryss sukrin melis og litt Walden Farms pancake syrup :)

Og for dere som lurer: ca 400 kalorier for hele kaken! Alts i underkant av 70 kalorier per kakestykke :)

Tenkte jeg skulle dele noen bilder av mine eksperimenter i helgen.

Litt klar for jul kanskje ;)



Fristet? ;)

Det klr i fingrene etter forvandle hjemmet til et skikkelig julehjem! Og selvflgelig kjenne lukten av bakst og andre godsaker :)

Snart.. Veldig snart!

Nr kommer jula hjem til dere?

nsker dere en strlende uke! :)

#oppskrift #bakst #dessert #fuksjonellmat #sukrin #sukringold #sukrinmelis #gresskar #jatildesserthverdag #mat #bakekona #iherb

Frokost p senga!

Det fortjente min kjre ektemann p farsdagen i dag!

Det han nsket seg mest i dag var sove lenge - s da klokken ble ti ruslet Jonathan og jeg opp med frokostbrettet for vekke han :)

Man kunne se at mor og snn hadde kokkelert p kjkkenet for si det snn! Benken var dekket av bakestsj, og gulvet var dekorert med muffinsformer og diverse andre former i regnbuens farger ;)

Kalkunbacon og hjerte-egg :)

Og siden vi var tom for brd ble det ekstra gode havremuffins!

Den i midten hadde en liten overraskelse inni - hvit sjokolade! Kato sin favoritt ;)

Frokost for noen - lunsj for andre ;)

Gratulerer med dagen til alle fedre!

Spesielt til min kjre ektemann og den beste pappaen for snnen vr - Til min pappa og Jonathan sin favorittmorfar - Til min sterke og omsorgsfulle bestefar - Og selvflgelig til Jonathan sin gode og snille bestefar og min svigerfar!

#frokst #havremuffins #proteinrik #proteinpulver #iherb #bacon #farsdag #sjokolade #oppskrift #havremel #havergryn #sukkerfri #bakekona

Oppskrift p nydelige gresskarmuffins med ostekrem og hjemmelaget "pumpkin spice"

Fredag!

Og gjett om jeg har en godsak til dere :)

Saftige havremuffins - med utrolige mange gode smaker! En fest for ganen ;)

Det er en ting som har frustert meg nr jeg har jaktet p inspirasjon til hva jeg kunne bruke gresskarpuren til. Det er at det i nesten hver eneste oppskriften er en ingrediensen som gr igjen, nemlig "pumpkin spice". Frste tanken: "Det finner jeg aldr her i norske dagligvarebutikker! Styr.." Andre tanken: "Hm - men det kan vel lages selv?"

S da gjorde jeg det da!

Kan legge til frst at iHerb, selvflgelig, selger en slik type krydderblandingen. Men det er ikke alltid man har tid til vente p en hentelapp!

S jeg handlet alle ingrediensene p Rema 1000! ;) Men dette finner du selvsagt p din nrbutikk.

Oppskrift:

  • 3 ss kanel
  • 2 ts ingefr malt
  • 2 ts muskatntt malt
  • 1 1/2 ts allehnde malt
  • 1 1/2 ts nellik malt

Jeg tilsatte alle ingrediense oppi en krukke. Satte p lokket, og ristet ls!

Og vips hadde jeg en liten krukke med "pumpkin spice".

Krukken og merkelappen er fra Sstrene Grene.

Og s da dere! Denne himmelske versjon av havremuffins.

Mye kryddersmak - og en "ostekrem" for milde det hele!

Oppskrift:

Muffinsene:

  • 50 gram havremel - jeg maler selv av havregryn
  • 1 god ss sukrin gold
  • 1 ts pumpkin spice
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 eggehvite
  • ca 3 ss gresskarpur - enten lage selv eller kjp p boks
  • 0,25 dl melk eller vann

Ostekremen:

  • 30 gram Philadelphia light
  • 2 ss melk
  • Sukrin melis

Sett stekeovnen p 175 grader. Bland sammen alle ingrediensene til muffinsene i en skl, og til ostekremen i en egen liten skl. Legg en god skje muffinsrre i 4 muffinsformer. Legg s lagevis ostekrem og muffinsrre til det er tomt. Dra en gaffel eller kniv igjenom blandingen hvis du nsker det litt mer blandet.

Stekes midt i ovnen i ca 12 - 15 minutter.

Huset fylles av deilg krydderlukt!

La de f noen minutter til avkjle seg i formene hvis du har tenkt ta de ut. Ostekremen m f satt seg litt.

Nyt!

Dette var godt ja! Og de holder seg fint i kjleskapet - s det er bare lage de kvelden fr :) Men nystekt er jo alltid det beste :)

Lager dere egne krydderblandinger? Og i s fall hva?

God helg! :)

#oppskrift #frokost #havremuffins #havremel #havregryn #sukringold #funksjonellmat #trening #mat #suntoggodt #vektklubb #bakst #lunsj #sukkerfri #gresskar #hjemmelaget #bakekona

Gresskarkake til frokost!

Sndagen er virkelig godt i gang - og for et ruskevr det var i dag da!

Vi har vrt p KidsExpo i Lillestrm med en haug andre unger. Det er jo en treningskt i seg selv ;)

Jeg var meget fornyd i gr da jeg endelg fikk oppleve hvordan gresskarpur egentlig skal smake! Og det tidligere forsket havnet da fort i spla. "Pyntegresskar" kan ikke sammenlignes med dette!

S derfor ble det gresskarkake - eller rettere sagt - havregrtkake med gresskarpur og en kanel"swirl" p toppen til frokost.

Som dere s i det forrige innlegget med gresskar kom jeg hjem med to forskjellige typer p fredag. Et jeg ikke vet hva heter, og et muskatgresskar.

Bildet ovenfor viser muskatgresskaret delt i to.

Jeg delte gresskaret i to, skrapet ut kjernen og la det i en langpanne med litt vann i bunnen. S bakte jeg de i ovnen p 180 grader til jeg kunne kjenne p toppen at de var blitt mre.

Lot de avkjle seg litt p benken, skrapet ut innmaten og kjrte massen i en foodprosessor til en smooth pur.

I glasset til venstre er puren av muskatgresskaret og til hyre av det ukjente gresskaret.

Nr det kommer til smak er det absolutt muskatgresskaret jeg likte best! For en nydelig sdme! Jeg skal tilbake til butikken og kjpe flere til uka. Her skal fryseren fylles opp!

S da mtte det jo selvsagt bli noe med gresskarpur til frokost.

Jeg hadde lyst p kake - og dermed ble denne herligheten laget.

Oppskrift:

  • 50 gram havremel - jeg maler selv av havregryn
  • 10 gram proteinpulver med vaniljesmak**
  • 1 ss sukrin gold
  • 1 god dsj kanel
  • 1 bitteliten klype malt muskatntt
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 eggehvite
  • 75 gram gresskarpur - ca 3 ss
  • 0,25 dl vann/melk
  • Sukrin gold og kanel - til toppingen

** Kan fint utelates - men da behves nok ikke vann/melk, og evt lit mer stning/vaniljepulver.

Sett stekeovnen p 175 grader. Bland sammen alle ingrediensene. Hell over i en ildfastform eller en mini-springform. Bland en sukring gold og kanel i en skl og tilsett litt vann, slik at det blir en saus. Hell forsiktig over, jeg brukte en teskje, gjerne som sm prikker. Bruk en kniv og dra kanelblandingen utover for lage mnster.

Stekes midt i ovnen i ca 20 minutter.

La den avkjle seg slik at alt fr "satt" seg.

Sukrin melis blandet med litt melk blir en veldig god glasur!

S saftig og med mye god smak!

Gresskarpur fr man ogs kjpt hos iHerb for de som ikke fr tak i det i nrbutikken :)

Denne frokosten ville jeg virkelig ikke at skulle ta slutt! Det er ikke ofte jeg lager den samme frokosten med kort tid i mellom, men denne m jeg virkelig lage snart igjen!

Jeg har sett mange fristende oppskrifter med gresskarpur i det siste, s n gleder jeg meg til prve ut flere. Blant annet laKristine Weberut et veldig fristende og inspirerende innlegg her om dagen med flere gresskar-oppskrifter! :)

Jeg mistet litt motet og gnisten med frste smaklse gresskarpur-forsket. Fortiden er glemt, s det er bare vente dere flere varianter fremover! :)

Har dere noe favorittoppskrifter dele med gresskar? :)

#frokost #frokostkake #sukrinmelis #gresskar #sukringold #havregryn #havremel #funksjonellmat #fiberrik #bakekona

Kanel- og bananmuffins!

Da var vi utrolig nok i gang med en ny mned! Og faktisk den siste hstmneden.

N er det ut med Halloween, og julen er p full fart inn i butikken.

Jeg gleder meg ihvertfall veldig til jul og all kos fremover. Julestria og forberdelser er absolutt ikke noe jeg forbinder med stress. Vi er faktisk godt i gang med julegave-shoppingen!

I helgen har jeg flere ting som jeg skal eksperimentere p - s forhpentligvis kommer det nye og spennede oppskrifter til dere fremover!

Oppskriften her er ikke noe nytt og fancy - men jeg synes utseendet er utrolig stilig p disse!

Dette er den samme oppskriften som sjokolade- og bananmuffinsene, minus kakaoen.

Oppskrift p 3 muffins:

  • 50 gram banan - ca 1/2
  • 40 gram havremel - evt havregryn.
  • 1 ts sukrin gold
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 eggehvite
  • 0,5 dl melk - evt vann.
  • Kanelblanding - kanel + sukrin gold.

Sett stekeovnen p 175 grader. Mos banan med en gaffel. Tilsett de andre ingrediensenebortsettfra kanelblandingen! Rr godt sammen. Legg en ss av rra i tre muffinsformer. S strr du over kanelblandingen slik at alt blir dekket. Og s fordeler du resten av rra oppi formene. Her skal du ikke blande rundt med en gaffel eller kniv. Str gjerne bittelitt ekstra p toppen.

Stekes midt i ovnen i 10-12 minutter

Litt Walden Farms pancake syrup p toppen var meget godt til!

Saftige, mektige og ste :) Jo mer moden bananen er, jo ekstra mye sdme fr naturlig fra den.

Og det blir en ekstra god smak med et lag kanel og sukrin gold i midten!

Muffins-trn!

Det samme utseende kan du ogs f hvis du flger oppskriften p havremuffins. Eller bruk det som inspirasjon til en muffins-oppskrift du har fra fr av.

Ikke bare er det ny mned - men det er fredag og helg!

S da er det bare nske dere en riktig god helg :)

#frokost #havremuffins #banan #havremel #waldenfarms #iherb #sukringold #sukkerfri #funksjonellmat #trening #kosthold #fiberrik #bakekona

, Oslo

Kontakt: bakekona@gmail.com